Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım, istisnalar illaki olur, hiçbir doğru %100 olmaz ama bu genel kaidedir.
İlişki sıklığı, ilişkiden sonra sağa mı sola mı yattığınıza kadar birçok detay var.
Bu bebeğiniz de mi kız?
Anladım, istisnalar illaki olur, hiçbir doğru %100 olmaz ama bu genel kaidedir.
İlişki sıklığı, ilişkiden sonra sağa mı sola mı yattığınıza kadar birçok detay var.
Bu bebeğiniz de mi kız?
21 haftalık ultrason fotoğrafım bana da erkek dedi doktor ben kızlarda böyle bir foto almadım hiç doktordan. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşaallah.
Farkediyor tabi, geç döllenmeler erkek bebek.
Ovulasyon döneminde oluşan bebekler kız bebek oluyor.
2-3 günlük geri olması değil, 10 gün ila 2 hafta geri olması lazım
Merhaba bende hamileyim 12haftalık ama 1hafta geç döllenme olduğunu söyledi doktorum bir hafta geriden gidiyorum kızım yada oğlum olması önemli değil ama gerçekten böyle durum var mı bilmiyordum hiç
Farkediyor tabi, geç döllenmeler erkek bebek.
Ovulasyon döneminde oluşan bebekler kız bebek oluyor.
2-3 günlük geri olması değil, 10 gün ila 2 hafta geri olması lazım
Nadiren de olsa NIFTY testte de cinsiyet yanılması olabiliyor. Ben yabancı bebek forumlarına da üyeyim ordan biliyorum. Kendim de yaptırdım benimkiler de yanılma olmadı ama.
Merhabalar , 22 haftalık hamileyim bu haftaya kadar bebeğe kız dediler şimdi erkek çıktı ama hala inanasım gelmiyor resmi burda erkek mi gerçekten sizce Yine kıza değişir mi
Merhaba kaçıncı haftada kız demişti doktor acaba,benim de cinsiyet tam bir muamma,kız diyen de var erkek diyen de var,15. Haftamdayim kız dedi doktor en son