lütfen çok acil bakar mısınız?

notkeepcalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
37
2
88
Dün sabah marmara denizinin kıyısında otururken telefonum suya düştü ben de suya atladım. Ardından eve geldiğimde kendimden kötü bir koku geldiğini fark ettim bi kokladım dışkı kokuyor! Ben çamur sanmıştım. Bi de o halle yemek yedim. Hemen sirkeli suyla yıkandım kıyafetleri attım ancak botum çok feci kokuyor. Aileme de bir şey söyleyemiyorun oralarda gezdiğimi duyarlarsa çok kızarlar. Ki olay daha vahim, ishal oldum karnım çok kötü ağrıdı midemin bozuk olmasından dolayı ağzım kötü kokuyor. Acaba hepatit a virüsü kapmış olabilir miyim dünden beri uyumadım perişan haldeyim:( mikrop kapıp ölen bir insan varmış lağımlı sudan. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin!

Doktora git açık açık anlat, içini de ferah tut kötüyü düşünme belki psikolojiktir. Geçmiş olsun ihmal etme.

Dr a gidin ... Gerekli tetkikleri yaptırın .

Boklu ya da boksuz ... o kıyafetlerle durup bir de neden yemek yedin yahu ?

Donmadın mı ?

Ailen en fazla telefon için suya atladığına kızar .

Enfeksiyon kapmış olabilirsin .

Ben zannetmiyorum hepatit a olacağını bana üşütmüssün gibi geldi.
O su ağzına kaçtı mı orası önemli eğer kaçtıysa riskli olabilir hemen git kan testi yaptır.
Inşallah bir şey çıkmaz.
Keşke bıraksaydın telefonu düşerse düşsün canından kıymetli mi.

Dr a gidin ... Gerekli tetkikleri yaptırın .

Boklu ya da boksuz ... o kıyafetlerle durup bir de neden yemek yedin yahu ?

Donmadın mı ?

Ailen en fazla telefon için suya atladığına kızar .

Enfeksiyon kapmış olabilirsin .
Enfeksiyon dediğiniz ne kadar ciddi? Ya onlara telefonuma su döküldü diye yalan söyledim.

Ben zannetmiyorum hepatit a olacağını bana üşütmüssün gibi geldi.
O su ağzına kaçtı mı orası önemli eğer kaçtıysa riskli olabilir hemen git kan testi yaptır.
Inşallah bir şey çıkmaz.
Keşke bıraksaydın telefonu düşerse düşsün canından kıymetli mi.
Su ağzıma girmiş olabilir hatta ihtimal çok yüksek. O an gerçekten gözüm döndü ve atladım şu an çok korkuyorum.

Enfeksiyon dediğiniz ne kadar ciddi? Ya onlara telefonuma su döküldü diye yalan söyledim.

Ciddi ya da değil . Mikrop yuvası , bol bakterili su yutmuşsun .

Bugün acile gidin. Tahlillerin yapılsın . Yarında ilgili polikliniğe yönlendirilsin .

Bunu soylemeyip de mikrop kaptiysan ki sanirim oyle hem cok daha fazla kizacaklardir hem de sen tedaviye gec baslamis olacaksin. Kizsinlar en fazla bagirir ceza verirler ama sen tedavini ertelersen bundan daha kotu seyler yasayabilirsin. Hem bu arada zaten ishalsin karnin agriyor bu bile doktora gitmek icin bir sebep degil mi

Bunu soylemeyip de mikrop kaptiysan ki sanirim oyle hem cok daha fazla kizacaklardir hem de sen tedaviye gec baslamis olacaksin. Kizsinlar en fazla bagirir ceza verirler ama sen tedavini ertelersen bundan daha kotu seyler yasayabilirsin. Hem bu arada zaten ishalsin karnin agriyor bu bile doktora gitmek icin bir sebep degil mi
Ya kaptığım mikrop çok mu ciddi? Normalde çeşme sularından da oluyor böyle:(

Milyon cesit mikrop var kim bilir hangileri girdi vucuduna. Bunu ancak tetkikler sonucu anlarsin. Cok tehlikeli olanlar da var olmayan da. Ama saglik bu hic riske atilir mi hele de ailem kizar diye. Aileler cocuklarinin iyiligi icin kizarlar. Su an senin iyiligin icin bir doktora gitmen gerekli. Onlar sana bu durumu sakladigin icin yine kizacaklar hastalik kapmissan. Soyle ve doktora git.

Ben de ilk denize girdigim de boyle olmustum.muhtemelen ya usuttun ya da mikrop kaptin.
Telf aldigina degdimi bari calisiyomu.bide nasil atladin kiyafetle felan o halde nasil dolastin.

Back
X