Slm kızlar ben dün tahlillerim için devlet hastanesine gittim oda ilk olarak muayne etti ve
senin karnında bant var dedi acil iyi bir ulturasyona girmen gerek dedi bende ne tür ulturasyon dedim 4 boyutlu dedi
ve bir adres birde tel verdi burda bulabilirsin dedi aradım 250 tl dedi bende ona gitmeyip kendi doktoruma hemen taksiyle gittim
inanın 6 saat bekledim sırada ama girdim ama ondan önce hep ulturason kagıdına baktım ve sunu gördüm bebeğimin kesesi ve bir kese daha var
buda bebek dedim ama diğerine göre küçük heralde ikiz ama yaşamıyor biri dedim sonra muayneye girdim ve doktorum sende bant falan yok dedi
sende ikiz gebelik başlangıcı olmuş ama sonlanmış o kesede onun kesesi erimiş gitgide ve 20 sonra yok olucak merak etme bebeğinde birşey yok dedi
ama sen genede 20 sonra gel bakalım erimiş mi? Durum ne bebeğe zararı olurmu bence olmaz dedi ben kötü birşey göremiyorum rahat ol dedi
böyle işte kızlar ağladım çok üzüldüm bebeğime birşey olucak diye demek iyi olsaydı ikiz olucaktı olsun biri sağlıklı olsun zaten bir tane karnımda
bide bant ney bilen varmı hiç duymadım ? Heralde kürtajdan sonra erken sürede hamile kalınca nadir oluyormuş ama ney nasıl birşey bilen varmı