lütfen cvp :(((

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
466
31
123
İstanbul
selam kızlar ben 18 ekımde adet olmustum 3. gunu gıttım klomen verdı ıctım 5 qunun sonunda tekrar gıttım
hıc yumurta olusmamıs dedı ve bugune kadr hep kontrole qıttım bugun adetımın 20. gunu ve yıne hıc yumurta olusmamıs doktorda asılama ıptal oldu bu ay dedı klomen etkı etmedı ıgne ıle yumurtalıkları uyarmak lazım onuda bız yapmıyoruz dedı hastanemız karsılamıyor dedı bu ıgneler cok pahalımı ?? bırde artık bu qunden sonra yumurta olsa hamıle kalma olasılıqım ne dedım oda bosa dedı olemı bu sekıl olan varmı :( buda ovulasyon testı ıle takıp ettıqım ılk bastakı 14. gunum en sondakıde 19.gunum buqun daha yapmadım sızce nabmam lazım benım yaaa bu yumurta buyurmu baska doktora gıdıyımmı yoksa adet gunumden sonra baska doktoramı qıtmelıyım ?????

Merhaba ben ignelere bugun basladim ozel hast bana ilac raporu duzenledi 240tl odedim +85 muayene ucreti maddi manevi etkiliyor insallah allah isteyen herkese bebek sahibi yapar

selam kızlar ben 18 ekımde adet olmustum 3. gunu gıttım klomen verdı ıctım 5 qunun sonunda tekrar gıttım
hıc yumurta olusmamıs dedı ve bugune kadr hep kontrole qıttım bugun adetımın 20. gunu ve yıne hıc yumurta olusmamıs doktorda asılama ıptal oldu bu ay dedı klomen etkı etmedı ıgne ıle yumurtalıkları uyarmak lazım onuda bız yapmıyoruz dedı hastanemız karsılamıyor dedı bu ıgneler cok pahalımı ?? bırde artık bu qunden sonra yumurta olsa hamıle kalma olasılıqım ne dedım oda bosa dedı olemı bu sekıl olan varmı :KK43: buda ovulasyon testı ıle takıp ettıqım ılk bastakı 14. gunum en sondakıde 19.gunum buqun daha yapmadım sızce nabmam lazım benım yaaa bu yumurta buyurmu baska doktora gıdıyımmı yoksa adet gunumden sonra baska doktoramı qıtmelıyım ?????
canım ben gonal f (iğne) ve menogon (iğne) kullandım. ilk ay hiç yumurtam olmadı. ikinci ay doktor iğne dozlarını yükseltti ve bir yumutam oluştu. doktorum tüp bebek dozu kullanıyorsun dedi. bu ay gebelik oluşmasa tüp bebek öneririm dedi. ayrıca iğneler pahalı raporlu şeklini arkadaş yazmış. raporsuz hali ise benim kullandığım gonal f 900 ünite 700tl. Allah hepimize şifa versin inşallah.

Sizin ilacınızın adını bilmiyorum ancak doktorum bana Gonal-F 450 isimli bir iğne verdi. Henüz almadım ama internetten fiyatına baktım KDV dahil 340.99 TL imiş. 12'lik paket bu.

İnşallah tedavilerin faydasını hepimiz biran önce görürüz.

Back
X