Lütfen deneyimi olan varmi

minnak123456789minnak

Elifimi beklerken....
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
684
560
103
44
Merhaba bugün itibari ile 6+0 gebeydim fakat içime kötu bir his doğdu geçtiğimiz çarşamba kese ve yolksac görmüştük ve bu Çarşamba kontrolüm vardı kalp atışı için ancak bugün Doğumeviine gittiğimde hiç olumlu şeyler söylemedi doktor beta istedi ki kendi doktorum anlamsız bulmuştu değerim çıktı 20177 çıkmıştı aksam Seyhan devlet Hastanesi'nde tekrar baktırdım 10000 çıktı kaybettim sanırım Haziran ayında 12 haftalık kalbi durmuş bir kaynım var iki farklı hastanede bu kadar farklı çıkmaz degilmi ama lekelenme vs sancı vs yok nolur başına gelen varmı böyle olupta gebeliği devam eden

Yarın Başka bir doktora görünün genelde her hastanenin referans aralığı farklıdır inşallah güzel haberler alırsınız

umudunuzu kaybetmeyin doktorunuza gidin bence

Birazdan gidip kan vercem doğumevi labr sorumlusu ile konuştum iki hastanenin makinası aynıymış yalnız 10000 üst tabanmis standart çalışmada değer ne kadar yüksek olursa olsun 10000 üstüne tek düz rakam verirmiş 10000 yani.sulandirilarak çalışırsa net değer verirmiş standart çalışma yarım saat 40 dk sonuclanirmis sulandırarak 1bucuk saate yakın sürermis kadın doğum gast labr görevlisi abla 2 de gel ben sulandırarak tekrar çalışcam değerin 10000 üstüdür onlar standart çalışmıştır üst tabana takılmıştır dedi ki zaten ben 10000 dümdüz rakamdan şüphelendim bugüne kadar hiç dümdüz net yuvarlak bir beta değeri görmemiştim illaki bir kusurati oluyor sonucu burdan yazcam bilmediğimiz bir detay daha öğrenmis olcaz inşallah herşey yolundadır isteyen çok isteyen herkese Raabim en kısa zamanda mutluluk haberleri nasip etsin birinci ikinci üçüncü dördüncü hatta beşinci hiç farketmez çok istiyorsa istiyordur bitmiştir.

Aradaki fark biraz fazla umarım bebeğiniz sizledir yarın doktorunuza gidin mutlaka
Kantatif kalitatif şeklinde iki çeşit çalışma şekli varmış canim diğer mesajda da yazdığım gibi 10000 üst tabanmis üstü değeri net gormek için dilusyonlu çalışmak gerekiyormuş o gece tekrar çalıştılar değerim 22385 çıktı dun itibari ile de bebeğimin kalp atışlarını hem gördüm hemde azda olsa duydum çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Yaa çok sevindim gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…