Lutfen deneyimlerinizi paylasin

yade93

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
20
1
6
merhaba daha once gecirdigim septumrhinoplasti ameliyati sonrasi cok sikintili bir surec yasadim kalin derili kanatlari genis ucu genis bir burnum Var ! Yakin zaman da istanbula gidip ameliyat olmayi planliyorum
Iyilesme suresi 8/10 gun diyor konustugum doktorlar siz ne dusunuyorsunuz ..yurdisindan geldigim icin zaman slklntim Var .
Ve nihat kaya Alpaslan Yildirim ve tamer sakrak hakkinda bilgisi denzyimi olanlar paylasirsa cok sevinirim

bende septorhinoplasti yaptirmak istiyorum. basta almanyada ameliyat olacaktim, alman doktorlarla görüstüm ama türkiyede yaptirmaya karar verdim.

Almanya bilmiyorum ama soyle dusun tr doktorlar yada belki 30 ameliyat yapiyor tecrubeli
Burda benim doktorum Ayda 3 ameliyati vardi ve israrla bur'umun guzel oldugunu soyleyip beni verem ediyordu yine de olmdum cunku nefes alamiyordum ..iyi dusun gercekten ben cok az insan gordum avrupa yapip memnun kalan

Almanyanin en iyi doktorlari Benim burnum icin 7000€ istiyorlar (. Buruna göre fiyat veriyorlar muayene den sonra.

cok büyük fiyat farki olmaz herhalde, bence türkiye de yaptir

7000€ mu çok fazla
üstelik oradaki doktorların tecrübesi daaha az
o parayı orda verene kadar burda en iyi doktorlara ameliyat olursun

Evet Bende öyle düsünüyorum, zaten sadece meraktan gitmistim görüsmelere, burnum ameliyat icin uygun mu, Istanbula bosuna gitmis olmiyim diye

Back
X