Bebek Beslenmesi Lütfen doğrusu neyse söyleyin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Arkadaşlar yardım edin ne olur
Uç günlük bebeğim sütüm tam gelmediği icin doymuyor ve hep emmek istiyor
Göğüslerim yara oluyor
Eşim mama aldı ondan verdik biraz içince sakinleşti ama bu durum hic içime sinmiyor sizce doğru mu yapıyoruz iki doktora gittim biri mama ver dedi diğeri daha belli olmaz daha cok erken emzirmeye devam et dedi
Ama doymayınca hep ağlıyor esimde dayanamıyor vermek istiyor
Ayni durumu yasayan var mı
Sütüm tam gelene kadar mana da vermeli miyim

cnm göğüs ucu yaraların için mustela krem var çok iyi ondan kullan.mama verme.bebek emdikçe sütüm gelir ve çoğalır.o her ağladığında memeyi ver ağzına.güle güle büyüt bebişini

mamayı dolu dolu yudumlayan bebegim bidaha memeden gelen az sütle kandirilmadigini duymustum anne sütü cok onemli bagisikligi icin .. Bence bir sure bekleyin derim

3 gün daha erken emzirmeye devam edin,gögüsleriniz yara oldugunu yazmissiniz doktorunuz bisey vermedimi bunun icin

benim doktor ver dedi

hastanede profesyonel makina ile sağdılar gelmeyince ver mama dediler

benimki yine de meme istiyordu memeyi vs tutmada sıkıntı varsa tutturmaya çalış

zaten 3 ya da 4. gün gelir süt o zaman da çok dolacağı için içemiyor

sağ birazını

mamayı ağzına akıttık biberon ile vermedik, hastanede verdiler bir gün evde de 2 ya da 3 kere verdik

2,5 yıl emdi mama yiyince memeyi bırakmadı

en önemlisi rahat ol, büyüyecek annesi

Mamaya alisirsa seni almaz birdaha .Hem erken daha sütünün yetip yetmedigini anlamak için. Bu süt yapan çaylar filan var alıp denesen.

mamayı dolu dolu yudumlayan bebegim bidaha memeden gelen az sütle kandirilmadigini duymustum anne sütü cok onemli bagisikligi icin .. Bence bir sure bekleyin derim
Mamadan cok içmiyor zaten Bi kaç kasık sonra bırakıyor
Ama göğsümü 24 saat Emebilir
Buda beni helak ediyor

ay kıyamam 3 günlükmüş daha.. sürekli memede tutun .. bir memedeyken diğerine krem sürün tabi o görev için olan kremlerden..

Mamadan cok içmiyor zaten Bi kaç kasık sonra bırakıyor
Ama göğsümü 24 saat Emebilir
Buda beni helak ediyor

evet canım ama biraz sabret düzene giriyor.. ben ağlaya ağlaya emziriyordum çok yara olmuşlardı kaç kere kan emdi zor çektim memeyi ağzından..

Süt tam anlamıyla bir haftada ancak geliyor, 2 saatte bir emzirmeye devam et. Yaralar da 1 haftada toparlar dayanmaya çalış. Ben hiç mama vermedim iki kızıma da 3 aylık oldu şuan. Ama günde bir kez filan kşıkla ver için rahat etsin istersen.

benim doktor ver dedi

hastanede profesyonel makina ile sağdılar gelmeyince ver mama dediler

benimki yine de meme istiyordu memeyi vs tutmada sıkıntı varsa tutturmaya çalış

zaten 3 ya da 4. gün gelir süt o zaman da çok dolacağı için içemiyor

sağ birazını

mamayı ağzına akıttık biberon ile vermedik, hastanede verdiler bir gün evde de 2 ya da 3 kere verdik

2,5 yıl emdi mama yiyince memeyi bırakmadı

en önemlisi rahat ol, büyüyecek annesi
Esimde sizin gibi yapmak istiyor
Peki mama verince su da verdiniz mi mamayla birlikte olunca nelere dikkat etmeliyim

Bu arada cok cok su icin.insani cok yoran bi dönem ama biraz sabir bebeginiz icin,sonra gururla emzirdim diyebilirsiniz...

Back
X