Lütfen dua edin ihtiyacım var lütfen .

Kelebek263

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
393
254
33
Arkadaşlar herkese merhaba 2.tup bebek tedavisine giriyorum. Çarşamba günü transferim var ve evime eşimin ailesi geldi depremzedeler herkes çok kötü ev ceneza evi gibi ve çok gergin ayrıca çok kalabalık hem çok yorucu oluyor hem madden manen benim için çok zor süreç evleri yıkıldı herşey gitti. Bu stres le girmek istemedim ama bu rahim uygunluğuna gelene kadar aylardır bekliyorum bu yüzden doktormla girmeye karar verdik nolur bana moral verin dua edin

Canım Allah yardımcın oldun.Sen zorda kalana yardım ediyosun Allah sana mükafatını maddi manevi verecektir inşallah inancını kaybetme moralini yüksek tut.Depremzede olup araba da yatıp ilaçlarını bile düzgün kullanamamasına rağmen pozitif gören var.Umudunu kaybetme Allahım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Aynı durum bende de vardı. Kimseye söylememiştik tedaviyi. Bana da geleceklerdi bu cumartesi hem de transfer günüm. Çok şükür ki başkasının evinde kalmaya karar verdiler. Ben de ne yapardım bilmiyorum çok haklısınız. İlk dün dinlen, 2. Gün normal hayatına dönebilirsin demişti doktor kendimi öyle avuturdum. Ya da kafayı kırıp ne olursa olsun söyleyeceksiniz. Yatmam lazım böyle böyle oldu diye.

Çok geçmiş olsun ailenize. Üzülmeyin hiç. Zaten transferden sonra yatmanıza dinlenmenize gerek yok inanın. Biraz bu ihtimam türk işi bir durum. Günlük hayatınıza dönün diyor tüm çalışmalar. Ben transfer olup 2 saat içinde okula dönüp öğrencilerime ders anlattım. Bir çok insan transfer günü uçağa binip yurt dışına gidiyor. Normal döllenme olduğunda da kimin bilgisi oluyor ki zaten. Normal hayatımıza devam ediyoruz… inşallah pozitifi görürsünüz

Allah sendem razı olsun canım bunlar bana destek moral çok sağol tek endişem yine tuttmaz diye

Bende güzellikle kırmadan söyledim kusura bakmayın açınız taze benim de böyle durumum var maruz görün dedim ins incinmemislerdir.

Sağol canım Allah razı olsun içime su serptin çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…