Lutfen dua edinnnnnn..kizlar bugun guzel dualariniza ihtiyacim var..

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Merhabalar..biliyorum negatif cikicak belki ama..belki cok dua alirsam belki guzel Allahim duyar belki diye dusundum..ne olur benim icin dua edin..yarin test gunum..sansim biraz dusukk..🙏🙏🙏dua eden herkesten Allah razi olsun..🙏🙏

Merhabalar..biliyorum negatif cikicak belki ama..belki cok dua alirsam belki guzel Allahim duyar belki diye dusundum..ne olur benim icin dua edin..yarin test gunum..sansim biraz dusukk..🙏🙏🙏dua eden herkesten Allah razi olsun..🙏🙏
Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın bebeğin seninle olsun... inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi

Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın bebeğin seninle olsun... inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi
Amin canimm..🙏🙏Allah razi olsun sizden..🤗cok zorluklarla gecen bu sureclerde hepimizin dualari kabul olur ve kavusuruz insallah..Allah bizi hamile kilsin🙏🙏

Oyşş.. Rabbim hayalini kucağına almanı nasip etsin.. Uğraşların mutlulukla sonuçlansın inşaALLAH .. Hayırlısıyla Evladını alırsın kucağına İnşaALLAH.. 🤲😍😍😍

Oyşş.. Rabbim hayalini kucağına almanı nasip etsin.. Uğraşların mutlulukla sonuçlansın inşaALLAH .. Hayırlısıyla Evladını alırsın kucağına İnşaALLAH.. 🤲😍😍😍
Tesekkur ediyorum canimm..amin insallahhhh..🙏🙏😍😍Allah razi olsun sizden..🙏🙏dilerimm dualarimiz kabul olur🤗🙏

Bütün dualarım seninle canım ve nerde bu mutlu haberi almak isteyenlerin yanında 🙏🙏🙏 rabbim büyük sen umutsuz olma şans ve dualar seninle olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz o mutluluğu tadarız inşallah 🙏🙏🤱🤱

Bütün dualarım seninle canım ve nerde bu mutlu haberi almak isteyenlerin yanında 🙏🙏🙏 rabbim büyük sen umutsuz olma şans ve dualar seninle olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz o mutluluğu tadarız inşallah 🙏🙏🤱🤱
Cok tesekkur ederim canimmmm🤗🤗Guzel Allahim buyukk🤗insallahh herkeze cennet kokulu bebisleri nasip eder guzel Allahim🙏Allah razi olsun senden canim🙏🙏

Insallah pozitif olur canim.m Allah kucagini bos birakmasin insallah..
Cok tesekkur ederimm kuzumm..🤗🤗Allahim bizi hamile kilsinn..benim sansim biliyosun dusuk..bir mucize olsun..mucizemde benimle olsun insallah 🙏🙏🙏Allah senden razi olsun canimm🙏

Back
X