- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın bebeğin seninle olsun... inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimiziMerhabalar..biliyorum negatif cikicak belki ama..belki cok dua alirsam belki guzel Allahim duyar belki diye dusundum..ne olur benim icin dua edin..yarin test gunum..sansim biraz dusukk..dua eden herkesten Allah razi olsun..
![]()
Amin canimm..Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın bebeğin seninle olsun... inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi
Amin insallah cumlemize Guzel Allahim nasip etsin insallahhh canimmAllah'ım hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin hem sana hem bana hem isteyen herkese inşallah.
Tesekkur ediyorum canimm..amin insallahhhh..Oyşş.. Rabbim hayalini kucağına almanı nasip etsin.. Uğraşların mutlulukla sonuçlansın inşaALLAH .. Hayırlısıyla Evladını alırsın kucağına İnşaALLAH..![]()
Ammiiinnn aaammmiiiiinnnnnn aaammmmmiiiiiiinnnnnnn inşaALLAH..Tesekkur ediyorum canimm..amin insallahhhh..Allah razi olsun sizden..
dilerimm dualarimiz kabul olur
⚘
![]()
Cok tesekkur ederim.Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin kucağınızı doldursun![]()
Bütün dualarım seninle canım ve nerde bu mutlu haberi almak isteyenlerin yanındaMerhabalar..biliyorum negatif cikicak belki ama..belki cok dua alirsam belki guzel Allahim duyar belki diye dusundum..ne olur benim icin dua edin..yarin test gunum..sansim biraz dusukk..dua eden herkesten Allah razi olsun..
![]()
Cok tesekkur ederim canimmmmBütün dualarım seninle canım ve nerde bu mutlu haberi almak isteyenlerin yanındarabbim büyük sen umutsuz olma şans ve dualar seninle olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz o mutluluğu tadarız inşallah
![]()
Cok tesekkur ederimm kuzumm..Insallah pozitif olur canim.m Allah kucagini bos birakmasin insallah..