Lütfen dürüst olun sizce ne yapmalıyım?

Choi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
26
3
1
Dün de bu soruyu sordum ama tekrar sormak istiyorum.
Ben dün sevgilimle tam birleşme olmadan ilişkiye girdim. Göbek deliğinin aşağı tarafına yani 6-7parmak aşağısına boşaldı. Orayı temizlerken vajina bölgesine bulaşmış olmasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bide söylemek istediğim bişey var ben doğum kontrol hapı olan diane 35 kullanıyorum ve ilaçtaki kağıtta gebeliği önlemek için kullanmak istiyorsanız her zamanki gibi kullanmaya devam edin yazıyordu.. Sizce ne yapmalıyım?

Neyden korkuyosunki anlamadm.hap kullanıyomşsun bide yani bebek o kdar kolay olmuyo keşke olsada bizde hamile kalabilsek
O bölgeyi temizlerken bulaşmış olmasından korkuyorum.. Orayı o gün defalarca Ke yıkadım iyice sildim.. Korku yinede, ne deseniz haklısınız..

Sizce işimi garantiye almak için ertesi gün hapı kullanmalı mıyım?

Ama ben o ilacı adet düzensizliği için kullanıyorum.

Adet duzensizligi icin duzenli olarak dogum kontrol hapi kullaniyorsun yani esas amaci dogum kontrol. Bence ertesi gun hapi alma ne de olsa fazladan kimyasal. Hic korkma endiselenme de hamile degilsin bu sartlarda hamile kalamazsin da.

Ayrıca sperm ıslak alanda yaşabiliyor sen defalarca silmişsin spermin s si kalmamıştır

Ins hami
birsey yapma ins hamilesindir rabbim versin senin icin mesru olmayan birsey yasadiysan bedelini de cekmelisn cok zor birsey ama ins kalirsin.

dalga geciyosun e minim
yoi ciddiysen ....sen allah askina sevisme...sinirlerine yazzik
Demi ya bencede sevismesin yazik kaygilarina sinirlerine halti yerken zevki yasarken iyi sonucunda suphe dusuyor kivraniyor biz hamile kalmak icin kirk takla atiyoz yataktan kalmiyoz bacaklarimizi dikiyoruz sekilden sekle giriyoruz tutsun sperm yumutaliga ulassin diyoz hanimin sperim vajinasinin dibinden geciyor telasina bak ama keske imkansiz olan sey mucizeye donussede sende yasak askin meyvesini gorsen bu gidisle sevgilin yumurtaligini bulacaktir emin ol

Benim isteğim hamile kalmamak neden inşallah deyip hayatıma burnunuzu sokuyosunuz anlamış değilim. Siz çocuk istiyo olabilirsiniz Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize ama benim daha yaşım küçük ve evli değilim bile.. Lütfen duanızı geri alın.

Dogum kontrol hapinin koruyuculugu %99.9. Kucuk ihtimaller her zaman hayatimizda var. Ancak bosalma vajinaya olmadan hamile kalmak imkansiz birsey. Yasadiklarin sadece seni ilgilendirir ancak ben sadece lutfen durust okur kismina uzildum. Burada hepimiz birbirimiz icin elinden geleni yapiyor destek oluyor ve hep DURUST davraniyoruz. Yasin kac bilmiyorum ama eger psikilojik ve fiziksel olarak kaldiramayacagin seylerse bosver yasama bunlari daha iyi.

Hapla korunuyoeun icine bosalsa bile sorun olmazken
Kiyisina geldi hamilemiyim diyosun...
sevisme o zaman...hem kucukler sevismez :) bak bundan dolayi iste

Hapla korunuyoeun icine bosalsa bile sorun olmazken
Kiyisina geldi hamilemiyim diyosun...
sevisme o zaman...hem kucukler sevismez :) bak bundan dolayi iste
Bu olay dün oldu ve şu an midemin bulunması ve kasık bölgesinde hafif bi ağrı olması normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…