Lütfen düşüncenizi belirtin?

Zaten adam normal olsa size yüklenmeyiz. Adam baştan aşağıya yanlış o yüzden üzülmeyin ya da size ne gibi tepkiler alıyorsunuz. Gerçekten silkelenip böyle birinden kurtulduğunuza sevinin. Acınızı yaşayın ama atlatmaya bakın. Daldan dala bu kadar çabuk konabilen bir tipten hayır gelmez.
Çok teşekkür ederim sadece çok yalnızım burda sorular sormamin sebebi reel hayatımda dostum bildiğim 2 kız var hiç arayıp sormuyorlar siz bile daha çok yardımcı oldunuz bana yoksa ben yalnızlıktan kafayı yiyeceğim dusuncelerimde bogularak

Sizi ilgilendirmez ki. Duymak istediğiniz nedir

Bu eks nisanlanali iki haftayı geçiyorsa sana iki hafta önce Ella içiren kim bacım?
Başka bir adam mı var takıldığın? Yoksa adam nişanlandığı haftaya kadar hala senle birlikte miydi m
Terk eden nisanlimla yaşadığım aylar aylar once olan bir durum bir tanesi onun sorusu diger bi sorum malesef terk edildikten 8 9 ay sonra yaşadığım kendimi kaybettiğim iyi olmadığım sarhoşken kafamı dağıtmak için geçirdiğim yanlis bir gecenin sorusu

Senin şuan uzilmen yerine şükür namazı kılman lazım canım.Normal bi kavga olur o şekilde ayrılır insan üzülür falan tamam ama bu adamın yaptıkları ortada böyle karaktersiz olduğunu görmek zaten üzüntünü acını bıçak gibi kesmeli.duzgun bi adam olsa ağla sizla dicem de.gerci hiçbir erkek için ağlamaya değmez.Simi şöyle güzel bir kahve yap böyle bi kişiliksizlik hayatından çıkmış gitmiş bunu düşün güzel güzel ic kahveni.Ve birde çok sevdiğim bi söz var ; olmadı diye üzüldüğün her şeye, gün gelir olmadı diye şükredersin.

E ergen diyince nalakası var diyon. Bak gün içinde 2. Konu

Umarımki merve aynı durumu bir adam sana yaşatır dilerim Allahtan yaşamadan çünkü anlayacak beyin yok sende o zaman beni hatırla anlaştıkmı canım o zaman da birileriyle konuştuğunda insanlar böyle sana ergen desinler
Gelmişim 32 yaşına 2 yaşında bebeyle daha bana ergen demezler :p

4 yıllık, evliliğe giden ilişkimde terk edildim. Hemen 2 hafta sonra köyden bir kızla nişanlandı, fakat beni terk etmeden kisa bir sure oncede sonrada bir kac kere telefonda eski sevgilisiyle konuşmuş 7-8 sene önceki ex bu bahsettigim şuan nişanlandigi kızda başka bir kız ama neden bi adam eski sevgilisini ararki bunun nedeni nedir sizce
Sanane adam nisanlanmis gitmiş sen hala eski sevgilisiyle konuşmuş diyorsun

Ne kadar empatiden yoksun bir insansınız ne olursa olsun bu yorumu yaparken bana ne yasatilmis bir anlamanız gerekirdi ben terk edileli bile çok kısa zaman geçmiş herseyi yargiliyorsunuz
Olmuş bitmiş bisey üzerinden sürekli soru sorup duruyorsunuz, sizi sevse zaten şuan onunla olurdunuz ama sevmiyor demek ki. Unutup yolunuza bakmak yerine yerinde sayip üzülmeyi tercih ediyorsunuz biz ne yapabiliriz. Eski nisanliniz keyfine bakıyor.

Back
X