• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN FİKİR İSTİYORUM

Kötü şekilde ayrıldığım ve unutup hayatıma devam etmek istediğim kişi var ama maalesef ki işyerleri evimin karşı sokağında odamda ayağa kalkım cami açım. Oturma odasındaki cam boydan ve otururken bir gözüm kayiyor hemen oracıkta görüyorum. Eminim hiç gözüm görmese yaptıklarına karşılık üç günümu alırdı unutmak nefret ederdim. Ben iradesizim maalesef. Ama bu sefer bende gitmek istiyorum hayatın tadına varmak istiyorum Onun için hayat devam ediyor bende acil unutmak beynimden silmek istiyorum gördükçe zihnimde canlanıyor. Nasıl basarabilirim nasıl onu gorsemde hiçbir anlamı olmaz. Yeniden doğmak için bana fikir verin canım arkadaşlarım

tatlım dünyada senden değerlisi yok inan ki. hiç tanımadın say, yabancı farz et onu.

Bence de iş bulmalısın başka uğraşlar her zaman iyi gelir. Biraz da çık dolaş hava al sen de keyfine bak. Dünyada tek erkek o değil neredeyse 4 milyar daha erkek var yani bunlardan biri için kendine eziyet etmekiçin hayat fazla kısa, dünya fazla büyük :)
Haklısın canım sağol . akıntı ve kukuruntularimdan kurtulduğum gun yeniden doğuşunu olcak

Offf seninki de zormuş barışma ihtimali kalmadımi. Ama aslında gerçekten geride bırakmak kurtulmak istiyorsan bu sancılı durumdan işini bırakarak arkana bakmadan gidebilirsin. Ailemle yasamasam dört nala alır evi giderdim
bırakıp gideceğim bir iş değil maalesef. bir şekilde yok sayıp görmezden geliyorum. sende öyle yap. nadir olan iyi şeyleri düşünmek yerine yaşadığın kötü şeyleri düşün. bende o şekilde düşünüp aşabiliyorum her şeyi. barışma ihtimali sıfır. 3. şansını vermiştim. olaylar katlanabileceğim gibi değil. çığrından çıktı. o yüzden önüme bakıyorum. en iyisi. görmezden gel sende. yapabilirsin. internetten araştır. stresle başa çıkma yöntemleri. nefes egzersizleri mesela özellikle benim çok işime yarıyor :KK51:

Back
X