lütfen fikir istiyorum

kelebek81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
7
0
36
İstanbul
merhabalar arkadaşlar 6 aylık hamileyim. heyecan sardı şimdiden. Allah her isteyene sağlıklı sıhhatli bebek versin inşallah. Şu sıralar oda kurma paniği yaşıyoruz. bu konuda yardımınızı istiyorum. Belis 'in bu modelini kullanan var mı yada duyan bilen. Tavsiye eder misiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Belis iek Bebek Odas Aslında ucuz ve orta kalite bişey arıyoruz. bir fikir lütfen

Son düzenleme:
pek fikrim yok yazmadan çıkmak istemedim.
ben oda takımı almadım park yatak aldım,bir tane dolabımız vardı fazladan ona koyuyordum eşyalarını.
2 ye girdiğinde genç odası gibi geniş yataklı,şifonyer,kitaplık,3 kapılı dolap,komidinli takım almayı düşünüyoruz ama şöyle renkli bişey olsun diye..bende derdine düştüm canım ahrıl harıl bakıyorum sitelere:37:
bebek odası almamamın nedeni kullanışlı gelmemesi,bana küçük geliyor ne bileyim..:36:

canım bu oda guzel bence ama bebeklıkten çıkınca ona çok küçük gelıcektır,2-3 yıl sonra daha buyuk dolaplı yataklı masalı bişey almak isticeksın o zaman bu ziyan olucak..
Ben de şimdilik park yatak aldım 180 Tl'ye,zaten memuruz sürekli tayınımız çıkıyo inşallah seneye memlekete tayınımız çıkınca ordan ev alıp düzgün bi genç odası almayı düşünüyorum ben de.Ama sen illa oda takımı alıcaksan bile bence en azından bi çocuk odası takımlarına bak bebek odasından ziyade derim.

çok teşekkürler arkadaşlar. yardımlarınız için sağolun. park yatak güvenli gelmemişti bana. ama şimdi tekrardan düşünmeye başladım.

Ürün bilgisi kısmına yazmamışlar ama benim bildiğim kadarıyla bu takımın yatağı bebek büyüyünce karyolaya çevrilebiliyor. Komidin ve beşiği çıkarıp alt karyolanın üzerine yatak koyuyorsun, komidini ayrı kullanıyorsun ama beşik artıyor. Oda takımı olarak değilse bile bunun sadece yatak kısmını da alabiliyorsun, bi ara bakmıştım ben de.. Oda yapmayı düşünmüyorum, sadece bebek karyolası ve komidin gibi bir şey almayı planlıyorum. İkinci bebeği yaparsak o da kullanır hem..

ben bebek odasıda aldım ama çocuk odası gibi çok memnunum aldığıma inşallah bebeğimde memnun olur ayrıca park yatak ta aldım oda güzel benim sailor bebek odası bak istersen

Bu oda güzel ama dolabı küçük geldi bana.Genede siz bilirsiniz tabi.
Ben de haftaya 6.ayıma gireceğim inşallah.
Modokodan sipariş vereceğim haftaya.
Gemici modeli diyorlar o modelden sipariş vereceğim.
Sıfırdan yapıldığı için teslimat 1,5 ay sonra yapılıyor.
Benim siparişimi vereceğim oda takımı büyüyen karyolası (15 yaşına kadar kullanılabiliyor açıldığı zaman) bu yatağın altında yavru yatağı,3 kapılı dolabı (gene zevke göre 4 kapılı da yaptırabiliyosun)
Yatağın ayak ucu kısmında üçgen şeklinde mini sandığı,2 çekmeceli şifonyeri,2 kapılı içi raflı ufak boy dolabı,tek kapılı bir tane daha dolabı var.
3 kapılı dolabın üstü açılıyor oraya da birşeyler koyabiliyorsun.
İçinde cibinliği,uyku seti,tekstili de olacak.
Toplam 2,5 milyara çıktı bu takım.
Ben ekstra birşeyler daha alacağım oradan.
Emzirme koltuğu ,mini duvar üniteleri rafları,aynası,ayaklı yer lambası gibi şeyler.
Toplamında 3milyara çıkarım diye ümit ediyorum.

Back
X