• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Lütfen fikir veriiin :((

naz_evren

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
280
76
298
Bursa
16 yaşındayım teyzemin düğünü var ve ben elbisemi aldım ancak altına ayakkabı bulamıyorum lütfen bana fikir verin resmi buraya yükleyecktm ama olmadı o yüzden biraz anlatıyım gül kurusu rengi önü kısa arkası uzun modellerden etekleri kat kat kat geliyoçok hafif gümüş taş işlemesi var biraz kafanızda canlanmıştır inşallah çok kararsızım nasıl ayakkabı olur bu kıyafetn altına :97:

platform ayakkabı olabilir burnu açıklardan ama daha yaşında küçük ya benim fikrim dolgu topuklu ayakkabılardan yana.babet falan çok düz kaçar ince topuklular çok kadınsı kaçar bence dolgu topuk elbisenin rengine uygun tonda.hatta kurdele ile bileğe bağlananları var ya onlar dahada bi güzel olur

Son düzenleme:
dolgu topuk bende düşündüm fakat kıyafetm ağır bi kıyafet dolgu topuklar çok spor kaçar diye düşünüyorum

anladım canım.ozman taşlı bi ayakkabı giyebilirsin işlemelerde varmış ya onlara uygun zarif bi ayakkabı

bde tam arayaşlarda olduğum için çok taşlı giysem kadınsı oluyo dolgulardn giysem spor kaçıyo o yzden bi fikir alıyım ddim

$JAPON-STYLE-FIYONKLU-TOPUKLU-AYAKKABI__41663643_1.webp$JAPON-STYLE-FIYONKLU-TOPUKLU-AYAKKABI__41663643_2.webp

Canım ayakkabı topuğu böyle olabilir belki fikir verir

Back
X