Kızlar oglum 2013 subat dogumlu gecen sene anasınıfına gıttı.bu sene 1.sınıfa kayıt oldu .ben cok kararsızım bu yasta gonderen varmı ilkokula ogretmenımız gonder yapabilir demişti ama sanki bu gunlerde istemiyor seni ozlerim falan diyor. karisti kafam abisi de 2. Sınıf aynı okulda yalnız kalmayacak yanı sıkıntım ezilirmi arkadaslarından geri kalırmı bu yasta yollayanlar pisman oldunuzmu okula erken basladıgına sımdıden cok tesekkur ederım
Eylülde 36 aylık olan çocuklar anaokuluna gidebilir.anasiniflari ise en kucuk 48 aylık cocuklari alır.sinif kapasiteleri dolu olan okullar 54 aylıktan itibaren de alabilir.Anaokuluna başlaması için kaç aylık olması gerekiyor ?
Teşekkürler cevap için. Temmuz 2014 doğumlu oğlum onun için sordum :)Eylülde 36 aylık olan çocuklar anaokuluna gidebilir.anasiniflari ise en kucuk 48 aylık cocuklari alır.sinif kapasiteleri dolu olan okullar 54 aylıktan itibaren de alabilir.
Rica ederim.50 aylik olacaksa anaokulu kesin alır ama dediğim gibi doluluga gore bazı anasiniflari almayabilirTeşekkürler cevap için. Temmuz 2014 doğumlu oğlum onun için sordum :)
Konu sahibi siz evladinizi daha iyi tanırsınız. Nasıl bir çocuk 1. sınıf için hevesli mi ?
Harfleri kim öğretti?Şubat doğumlu dilekçemi verdim anaokuluna kaydetim toplama çıkarma yapabiliyor bütün harfleri tanıyor ve öok iyi ezberi var ve uyumlu bir çocuk maşallah..buna rağmen göndermiyorum çünkü en fazla 15 dakika dikkatini topluyor sonra oyun istiyor oyun çağında çünkü ve çocuklar arasında ay farkı bile inanılmaz fark ederken 5. Buçuk yaşındaki çocuğa okul sorumluluğunu yüklemek saçma bence.
Kesinlikle haklisiniz. Çok küçükler daha bu kadar erken yaşta 1. sınıf bana da yanlış geliyor.Şubat doğumlu dilekçemi verdim anaokuluna kaydetim toplama çıkarma yapabiliyor bütün harfleri tanıyor ve öok iyi ezberi var ve uyumlu bir çocuk maşallah..buna rağmen göndermiyorum çünkü en fazla 15 dakika dikkatini topluyor sonra oyun istiyor oyun çağında çünkü ve çocuklar arasında ay farkı bile inanılmaz fark ederken 5. Buçuk yaşındaki çocuğa okul sorumluluğunu yüklemek saçma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?