Doğuma Hazırlık Lütfen fikir verin çok ihtiyacım var.....!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nazlikumsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
7
0
36
İstanbul
25 haftalık hamileyim ve beşik konusunda çok feci sıkıştım herkez park yatak diyo gerçekden mantıklımı ?
ayrıca ben eşimin ailesiyle oturuyorum yani bebeğim hep odamda olmak zorunda bu yüzden park yatak mantıklımı sonuçta belli bi müddet odamda olacak ne olur yardımcı olun mantıklı olmak istiyorum çünkü alıp pişman olmak istemiyorum ?

Bende 27 haftalık hamileyim. 2.hamileliğim kızımda normal beşik almıştım. çok pişman oldum. Park yataklar kesinlikle çok daha kullanışlı. 2.bebeğim için park yatak alıcam

çok teşekkürler tatlım herkez park yatak öneriyo bilmiyorum ne yapacağımı ayrıca bana parl yataklar daha tatlı gelio beşik modellerini beğenemiyorum birtürlü

Son düzenleme:
oğlum 3 yaşında hala ısrarla park yatağında yatıyor.
tepe tepe kullandık biz.gittiğimiz her yere taşıdık
park yatağı tavsiye ederim

bence kesinlikle park yatak her yönden kullanıslı.öncelikle tasıma olayı acaip rhat odalar arası gezin dur.biyere gitmek istesen çok kolay toplanıyo .ve en önemlisi az yer kaplıyo o beşiği bide kullanınca koycak yer lazım evin heryeri zaten salıncagı mamasandalyesi vs eşyayla dolu bide onu nereye koyucam.bidee ilk aylar 6 ay üst katında yattı park yatagın 6 aydan sonra indirdik alt kata ve beşik olsa kızım kesin atar kendını park yatakta bile boyuna gelmesine ragmen tırmanıyo beşikte sürekli düşerdi herhalde en iyi seçim fiyatıda uygun tabiki bi cibinlikli süslenmiş bi beşik kadar sık olmuyo ama kullanım önemlı dersen park yatak

çok teşekkürler dediğin gibi cibinlikli bi beşik kadar şık olmaya bilir ama bana nedense mobilya beşik çok kabada geliyo zaten kendi evime çıktığım zaman odasını kurcam istediğim gibi döşerim park yatağın alt kısmı çok alcak olmuyo dimi banada alçak gibi duruyo ama gerçi dediğin gibi düşme ihtimali yok

kesınlıkle park yatak :) ben cok memnunum.temızlık yaparken ıkı tarafından tutup cekıyorsun tekerleklı oldugu ıcın hem de hafıf,her yere tasınıyor kucultulup. arkadasım buyuyen besık aldı,cok agır bır yerden bır yere cekılmıyor.ben park yatak aldım 3 yasına kadar kullanırım,sonra da oda yaparım kızıma

benimm kız yere iğne düşse uyandığı için park yatakların kumaşı çok ses çıkarıyo dönerken sağğa sola.onu da düşünmek lazım. ayrıca komşıum aldı hiç memnun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…