lütfen fikir verin deliricemm!!!!

o an çok zor bi dönem yaşıyordum ve yaşım küçüktü üstesinden gelemediğimi hissetim o şekilde anlattım yoksa sohbet olsun die degil bnden ayrıldı ve bn geri istemedm bu sefer bizim aramızda böyle bşy oldu bn ayrılsam bile sen ayrılamazsın die bni tehdit etmeye başladı bnde bu durumların birinde kuzenime söledm o an yanımdaydı

Tamam simdi sana o pisliğin iftira attığını anlamıyor musun..olmayan birseyı kendıne neden dert edıyorsun.

Kuzenın de yaşıtın biri muhtemelen..onunla konusmadın mı bu iş olsa ben bunu hıssetmez mıydım diye..!

Hani hala kuşkudaysan popona o buyuklukte bişe sok,ozaman anlarsın ne olduğunu..
Ne diyim başka..

Sen bi popona parmagini soksana bak bakim hissediyo musun hissetmiyo musun. Ya su erkeklere boyun egmeyin artik seni tehdit mi etti korksan bile kimseye soyleme ailem beni keser demek yerine guclu dur inkar et ki senle ugrasamasin ezildigini gordukce daha cok ustune gelirler kime soylediysen duzelt de bi gun araniz bozulur falan gudup sevgiline olmayan biseyi olmus gjbi anlatir sen zararli cikarsin

kuşkuda deilim olmadığını biliorum aslında asıl kuşkuda olduğum şey erkek arkadaşımı çok seviyorum ve ona hiç yalan söylemedim uzun süredir birlikteliğimiz var ve önümüzdeki yaz düğün düşünüyor... önceden aklımda hiç böle sorular yokken düğündü fln olunca ona sölemelimiyim bunu die düşünmekten kendimi alamaz hale geldim

Geçmişi değil geleceği konuşun.. Geçmişteki hiç birşeyi değiştiremezsiniz; ama gelecek hala önünüzde.. Lütfen saçma sapan şeyleri aklınızdan çıkarın adamın da aklını bulandırmayın.

s Nasıl hissetmediniz? Sizi bayıltmış mıydı? Çok tuhaf ya

yilin en dalgaya musatit konusu secildi nezlimde.
konu sahibine yazdim , onun derdi sizi niye gerdi ???!!
Nezlinizde dalgaya musait vir konu seçildiyse devam edin dalga gecmeye fakat sizinde bir sorununuz derdiniz olduğunda kimseden anlayış fikir beklemeyin belki sizin dertleriniz kayginizda başkalarının nezlinde alay konusu olurda kızcağızı anlarsınız!

gereksiz insanlarla gereksiz laf salatasina ne vaktim ne de sabrim var ,
benim nasil cevap verdigim sizi irgalamaz. muhattabim degilsiniz.
alintilanmamak dilegi ile . (nokta)

gereksiz insanlarla gereksiz laf salatasina ne vaktim ne de sabrim var ,
benim nasil cevap verdigim sizi irgalamaz. muhattabim degilsiniz.
alintilanmamak dilegi ile . (nokta)
Burada gereksiz birisi varsa oda bu kadar ciddi konuyu dalga konusu haline getiren sizsiniz . Ayrica bende sizin gibi bir insanla muhattap olmaktan hoşlanmıyorum zira sizin gibi uslubu bozuk insanlar muhattabim olamaz !!!!! Ne haliniz varsa görünüz .

Gerçek bir konu ise..

Seni kandırmış.saf mı cahil mi gördü ne yaptıysa. .
Hissetmemek mümkün mü yahu?! Hic kafanı yorma.kimseye de bisey deme..
Aileden birileri neden biliyo onu da anlamış değilim ama neyse artık. .

seviye yerlerde.
bu konuyu gercek zannedip , ciddiye alan size guzel kafanizla hayatta basarilar.ok.by.

konuyu gerçekten saçma buldum yani biraz mantık hissetmedin dedi die inanman falan çok saçma geldi kusura bakma bide anal ilişkiden bahsediyoruz ya korkunç yani, yorumlarda tripler ok bylar kibler atarlar giderler gülümsettiniz beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…