- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
17ydi oda bnde
o an çok zor bi dönem yaşıyordum ve yaşım küçüktü üstesinden gelemediğimi hissetim o şekilde anlattım yoksa sohbet olsun die degil bnden ayrıldı ve bn geri istemedm bu sefer bizim aramızda böyle bşy oldu bn ayrılsam bile sen ayrılamazsın die bni tehdit etmeye başladı bnde bu durumların birinde kuzenime söledm o an yanımdaydıSeni saf bulmuş kandırmış..ters ilişki de hissetmemek nasıl oluyormuş..
Popona fitil atsan akla karayı secersın..
Hepsi iyi güzel de senin bunu bazı eşine dostuna anlatma amacın nedir?
(şimdiki sevgiline hicbirsey söyleme..çunku ters ılışkı falan olmamış..olsa bile bu marifetmiş gibi anlatılcak bişe değil durduk yere)
Tamam simdi sana o pisliğin iftira attığını anlamıyor musun..olmayan birseyı kendıne neden dert edıyorsun.o an çok zor bi dönem yaşıyordum ve yaşım küçüktü üstesinden gelemediğimi hissetim o şekilde anlattım yoksa sohbet olsun die degil bnden ayrıldı ve bn geri istemedm bu sefer bizim aramızda böyle bşy oldu bn ayrılsam bile sen ayrılamazsın die bni tehdit etmeye başladı bnde bu durumların birinde kuzenime söledm o an yanımdaydı
kuşkuda deilim olmadığını biliorum aslında asıl kuşkuda olduğum şey erkek arkadaşımı çok seviyorum ve ona hiç yalan söylemedim uzun süredir birlikteliğimiz var ve önümüzdeki yaz düğün düşünüyor... önceden aklımda hiç böle sorular yokken düğündü fln olunca ona sölemelimiyim bunu die düşünmekten kendimi alamaz hale geldimTamam simdi sana o pisliğin iftira attığını anlamıyor musun..olmayan birseyı kendıne neden dert edıyorsun.
Kuzenın de yaşıtın biri muhtemelen..onunla konusmadın mı bu iş olsa ben bunu hıssetmez mıydım diye..!
Hani hala kuşkudaysan popona o buyuklukte bişe sok,ozaman anlarsın ne olduğunu..
Ne diyim başka..
Nasıl hissetmediniz? Sizi bayıltmış mıydı? Çok tuhaf yahayır bakireyim bn hiç bir şey hissetmedim dediğim gibi yaşım küçüktü onunda öle ters ilişki nasıl oluo onun bile farkında deildim bn öle bir şey hissetmedim ama o bana oldu sen hissetmedin dedi sorun bu
Dalga geçilecek konumu Allasen ?bi gun benim de parmagim kopmustu hic hissetmeme ragmen ! iki gun sonra baktim parmagim yok ... esim sordu parmagin nerde ?
-bende bilmem hic hissetmedim kopmus didim!!!!!!!!!!!!!!
Dalga geçilecek konumu Allasen ?
Nezlinizde dalgaya musait vir konu seçildiyse devam edin dalga gecmeye fakat sizinde bir sorununuz derdiniz olduğunda kimseden anlayış fikir beklemeyin belki sizin dertleriniz kayginizda başkalarının nezlinde alay konusu olurda kızcağızı anlarsınız!yilin en dalgaya musatit konusu secildi nezlimde.
konu sahibine yazdim , onun derdi sizi niye gerdi ???!!
Nezlinizde dalgaya musait vir konu seçildiyse devam edin dalga gecmeye fakat sizinde bir sorununuz derdiniz olduğunda kimseden anlayış fikir beklemeyin belki sizin dertleriniz kayginizda başkalarının nezlinde alay konusu olurda kızcağızı anlarsınız!
Burada gereksiz birisi varsa oda bu kadar ciddi konuyu dalga konusu haline getiren sizsiniz . Ayrica bende sizin gibi bir insanla muhattap olmaktan hoşlanmıyorum zira sizin gibi uslubu bozuk insanlar muhattabim olamaz !!!!! Ne haliniz varsa görünüz .gereksiz insanlarla gereksiz laf salatasina ne vaktim ne de sabrim var ,
benim nasil cevap verdigim sizi irgalamaz. muhattabim degilsiniz.
alintilanmamak dilegi ile . (nokta)
hayır bakireyim
Burada gereksiz birisi varsa oda bu kadar ciddi konuyu dalga konusu haline getiren sizsiniz . Ayrica bende sizin gibi bir insanla muhattap olmaktan hoşlanmıyorum zira sizin gibi uslubu bozuk insanlar muhattabim olamaz !!!!! Ne haliniz varsa görünüz .
Evet kendinizi bilmeniz sevindirdi beni K.İ.Bseviye yerlerde.
bu konuyu gercek zannedip , ciddiye alan size guzel kafanizla hayatta basarilar.ok.by.
Evet kendinizi bilmeniz sevindirdi beni sahte oldugunu dusunuyorsunuz ben ise gercek olma ihtimali uzerinde duruyorum herneyse daha fazla konusmanin faydasi yok dediğimiz gibi K.İ.B
Evet kendinizi bilmeniz sevindirdi beni K.İ.B
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?