• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen fikir verin

zeynep245

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
3
2
1
20
Merhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Lütfen ironi olsun

Senin yaşlarında birinin evi, kurulu düzeni olmayacağına göre senden yaşça büyük biriyle evlenirsin seni parmağında oynatır. Her evlilik öyle umduğun gibi tozpembe değil. Hele bir de ailenle sorunların olduğu için ona göre karşındaki kişi biraz kötü niyetliyse sana daha rahat davranır, ne de olsa aile evine tekrar dönmeye yüzü olmaz der

evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem
Ailenin sevmediğini kimse sevmez
Lütfen arama kısmına "kv" " Kayınvalide" yaz birkaç konu oku sonra tekrar düşün. Fikrin değişmezse " Kaçarak evlendim" yaz birkaç konu oku yine fikrin değişmezse reşit olana kadar bekle yani bişey yap bu fikirleri değiştir

Allahım kınamıyorum vallahi kınamıyorum başıma gelmesin yarabbi çok amin 🙏 1 yaşındaki kızım 16 yıl sonra karşıma böyle bişeyle gelse bide bana koca bul der gibi çevremden birini bul dese yok yok kınamıyorum🤐 dil altı hapı hazır bulundurayım ben 💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️

Yok dayanamıyorum kız kim linçlerse linçlesin! senin saçını başını yolup, evire çevire bir temiz dövülüp, kendine gelmen lazım. lafa bak evlenecekmiş 🥴 ben 31 yaşında evlendim acaba yine erken mi oldu diye düşünüyorum, hele bu kızın lafına bakın hele 🦉

Yok dayanamıyorum kız kim linçlerse linçlesin! senin saçını başını yolup, evire çevire bir temiz dövülüp, kendine gelmen lazım. lafa bak evlenecekmiş 🥴 ben 31 yaşında evlendim acaba yine erken mi oldu diye düşünüyorum, hele bu kızın lafına bakın hele 🦉
Ya dalga geçiyor. Kendince ilgi çeken bir konu açıp eğlenmek derdi..

Bence de evlen. Sonra hemen çocuk yap. Yaklaşık 5-10 yıl içinde de gel buraya kocam dövüyor aldatıyor bebelerim var ailem arkamda değil diye konu aç. Beklicem seni kuşum.

17 yaşımdayken eniştemin yeğenine beni ayarlamak istediler ilk istemedim sonra mantıklı gelmişti okuduğum halde. Durumları çok iyiydi vs.. annem istemedi ve olmadı tabi. şuan 22 yaşındayım o kişiye göz ucuyla bakmam fikirlerin o kadar değişecek ki ben ne saçma sapan şeyler düşünmüşüm diyeceksin. Fikirlerin aklın otursun biraz ne işin var bu yaşta kocayla otur evinde aşağı

Abla herkes mutlu bir hayat yaşayamıyor hayat adil değil bu bir gerçek, belki böyle mutlu olurum son çare kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ki belki siz 31 yaşında hayatınızın aşkını bulmuşsunuzdur ama ben o kadar bekleyemem 1 yaşındaki kızınız da büyüyünce benim gibi olmaz onu hep koşulsuz severseniz hep yanında olursanız annesi olarak, ama ben o konuda şanslı değilim zaten bu yüzden evlenip gitmek istiyorum.

Yo Gayet ciddi bir soru sormuştum herkes rahat bir hayat yaşamıyor ki.
Evlenince rahat bir hayat mı yaşayacaksınız? 17 yaşında liseli bir çocukla evlenecek kişi kültürel gelişimi olmayan, gözü açılmamış bir taze bulayım da eve kapatıp her istediğimi yaptırayım diyen biri olur ancak, eve kapatılmış, kayınvalidesi izin vermeden pencere bile açmayacak, darbelere dayanıklı, her yıl çocuk doğuracak biriyseniz buyurun evlenin.

Back
X