• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen fikir verin...

melegimmm00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
29
1
3
İstanbul
merhaba...

27 eylül de nişanlımın doğum günü var bugüne kadar hiç kutlamamış tabi doğal olarak da ben özel bişey yapmak istiyorum hediyeden çok süpriz yapmak istiyorum birçok siteye baktım araştırdım ama yapabileceğim özel birşey bulamadım bu konuda bana yardım edermisiniz.

sabah uyandırmaya gidin evine pasta yapın:)
ya daa arayın sabahtan hoş bi rezervasyon yaptırınn güzel bi yerde kahvaltı yapıın ardından denize kıyısı olan bi yerdeyseniz vapur sefasıııı.
günü birlik deniz olabilirr, ay bi sürü şey var nasl bişey istiyosunuz

Ben erkek arkadasima yildinumde kutu yapmistim . İcinde klasik seyler agri kesici cikolata yara bandu vs vardi .guzl notlarla kurdeleledim hepsini . Birde album yapmistim . Benim resinlerimin uzerine aramzda en cok tartisma konusu olan seyi hikaylestrmis komik bir hava katmistim . Hrr resmin uzerine bir cumle olarak. Birdekaliteli saat alip koydum ve olmazsa olmazim mektup . Cok begenmsti . Ve eb cokta album hosuna gtmisti, maddi degeri olan saat icinde sdece eyvallah deyip gecistrmsti . Erkek deyip gecmeyin manevi seylere onlrda deger veriyor .

Ben erkek arkadasima yildinumde kutu yapmistim . İcinde klasik seyler agri kesici cikolata yara bandu vs vardi .guzl notlarla kurdeleledim hepsini . Birde album yapmistim . Benim resinlerimin uzerine aramzda en cok tartisma konusu olan seyi hikaylestrmis komik bir hava katmistim . Hrr resmin uzerine bir cumle olarak. Birdekaliteli saat alip koydum ve olmazsa olmazim mektup . Cok begenmsti . Ve eb cokta album hosuna gtmisti, maddi degeri olan saat icinde sdece eyvallah deyip gecistrmsti . Erkek deyip gecmeyin manevi seylere onlrda deger veriyor .

evet çok hoşuma gitti bu fikir gerçekten güzelmiş :)

Ozelden istersen ayrintilari verebilirim

Back
X