- Konu Sahibi senbensema
-
Şık mekanlarda kollu kolsuz farketmez abiye tarzı giyinn estağfurullah cahillk neymiş .şık elbisenizi makyajınızı yapın .üstünüzede mont giyin tabi soğuk olur çıkışta girişte .Koyu yeşil kolsuz, diz hizamda önünde tül detaylari olan bir elbisem var ama kışın ortasında oralara giderken öyle mi giyilir?? Ben hic bilmiyor. Çok cahilim bu konularda
Aynı elbise benim gözümde de canlandı nedenseKadife siyah ya da lacivert diz üstü uzun kollu bir elbise canlandı gözümde. Nereye gideceksiniz ki? Biz otellerin rooflarına gidiyoruz bazen caz dinlemeye ama günlük kıyafetle falan. Nasıl bir yermiş orası?
Canim, aksam yemegi. Saat 6-7 gibi cikacagiz aksamSephoyemeği.ost: 38378052 .!.:Kadife siyah ya da lacivert diz üstü uzun kollu bir elbise canlandı gözümde. Nereye gideceksiniz ki? Biz otellerin rooflarına gidiyoruz bazen caz dinlemeye ama günlük kıyafetle falan. Nasıl bir yermiş orası?
Sanmam ama bana karşı bos değil sanirim.Size evlilik teklif edecek ya da duygularını paylaşacak olabilir mi?
Tamam. Siyah, fazla abiye olmayan fakat şık. Garip olansa; gideceğim kişi spor giydiğimi bilir bana direk abiye giyebilirsin dedi. O çok kafami karistirdi.
Sanmam ama bana karşı bos değil sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?