Lütfen fikir verin :(

atesbocegi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
50
4
Arkadaşlar hamile olduğuma sevinemedim bitürlü. Sürekli gittiğim doktorum 6 haftalık gebe olduğumu ama gelişimin yavaş olduğunu o yüzden gebeliği sonlandırabileceğimizi söyledi ve bugün beta hcg istedi tekrar sonuç 416. Bikaç gün daha şans verelim dedi ve benim canımdan can gitti. Sonra başka bi doktora gittim hem kan sonucum hem de ultrason sonucumun gayet normal olduğunu çünkü 4 haftalık hamile olduğumu söyledi. Birde siz değerlendirir misiniz son adetimin başlangıç günü 16 mart 2015 yumurtlama günüm ise 31 mart

son adet tarihine göre 6. haftadasın evet ama doktorun söylediği yani 4. hafta geçerlidir. doktor seni tam aydınlatmamış galiba geç döllenme diye bir şey var eğer geç döllenme olduysa bu şekilde farklılık gösterir. kendimden biliyorum benim doktorum geç döllenme var dedi normalde ben de 22. haftada olmalıyım ama henüz 20deyim. bunlar gayet normal.korkma içini ferah tut bebişini de üzme. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.

bir de bazı doktorlar insanları böyle telaşlandırmaya bayılıyorlar. hangi doktora gideceğine sen karar ver ve eğer gelişminde bir problem yoksa sonlandırmayı düşünme derim. benim ve senin gibi bu durumda olan çok kişi var burda ve sağlıklı bir şekilde gebelikleri devam ediyor senin de öyle olur umarım.

Canm sakin tek doktora bağlı kalma banada ayni dediler geç Döllenme olmuş suan adet tarihine göre 16 haftam bitmek üzere ama ultrasonda Bebeğin duruma göre 15 haftalık döllenmeye alakalı 2 hafta normal sayılıyor panik yapma insalh güzel devam eder

Arkadaşlar hamile olduğuma sevinemedim bitürlü. Sürekli gittiğim doktorum 6 haftalık gebe olduğumu ama gelişimin yavaş olduğunu o yüzden gebeliği sonlandırabileceğimizi söyledi ve bugün beta hcg istedi tekrar sonuç 416. Bikaç gün daha şans verelim dedi ve benim canımdan can gitti. Sonra başka bi doktora gittim hem kan sonucum hem de ultrason sonucumun gayet normal olduğunu çünkü 4 haftalık hamile olduğumu söyledi. Birde siz değerlendirir misiniz son adetimin başlangıç günü 16 mart 2015 yumurtlama günüm ise 31 mart
4 haftalıkta bebek nasıl gelısır bız kalp atısını bıle 6 -7 haftada duyduk uzme kendını sağ salım alırsın inşallah bebeğin i kucagına

Canım doktorlar genelde son rengliye göre kaç haftalık olduğunu söyler fakat yumurtlama günü adet bitiminden 7-12 gün sonra olduğu için dolayısıyla geç döllenmede söz konusu olursa 3-4 haftalık olma ihtimali yüksek. Ve senin son adet tarihine göre değerlerin çok güzel. Benimde son adetim 16 Mart ama ilişkimin olduğu tarih 6-7 Nisan dolayısıyla şuanda bebişin 4+3 doktora gitsem oda son adete göre 6 haftalıksın der ve kesem görünmezse sağlıklı gebelik değil vs diyebilir. Maalesef çok ön yargılı ve bilinçsizce yaklaşan doktorumuz çok, detaylı kontrol etmeyip soruşturmayıp pat diye söylüyorlar. Sen hayırlısını dile ve gönlünü ferah tut inş.bebişin tutunacak sana

X