• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen fikir verin...

Erkek arkadasım askerde ve gelmesine daha 9ayı var. İliskimizde daha cok seven taraf o. Ama suan annem bazı olaylar yüzünden onu istememeye basladı kesinlikle olmaz diyor. Dün ayrıldım ama cok kötü suanda. Vicdanım hic rahat değil ama devam etsemde annemi karsıma almış olucam napıcam bilmiyorum...
Durdunuz durdunuz askerdeyken mı bunu yapmayı dogru buldunuz. Kendınıze karsınızdakıne saygınız olsun bır bekleseydınız. Zaman verseydınız belki annenızın dusuncelerınde ıyılestrme yoluna gıderdınız. Ortalık okadar kötu ki askerdeymış en zor anında bırakmışsınız annenızın ve sızın sagduyunuzu alkıslıyorum

Askerden gelince ayrılın bari zaten çocuk piyasa da yk neden ona bu kötülüğü yapıyorsunuz onun gözyaşlarını hakediyor musunuz . Ah almayın ilerde annenizin sevdiği dört dörtlük adamla bile mutlu olamassınız Allah korusun sağlam adımlarla ilerleyin ve değil anne babanızı bile evleneceğiniz adamı seçmesine izin vermeyin.

Öperken görmüşte, çocuk kendi kendini öpmemişya.
Niye bedelini sadece çocuk ödüyor ki, demek ki sende yeteri kadar sevmiyorsun.
Ayrıca askerde birde yazık valla. :KK43::KK43:

Su yaptigin vicdansizlik.
Tm bende askerdeyken ayrildim evlenicegim adamdan( ama ayrilik tamamen onun yuzundendi belirteyim).
Ama hic bi kabahat islememisken neden ayrildinki adamdan.
Su an eli kolu bagli orda adamin cok uzuldum haline ya.
Ne vardi 9 ay daha bekleseydin ayrilmaya?
Zaten orda telefon yokki annen arayip ayril kizimdan diye diretsin.
Nerden bilicekti annenin sizin hakkinizda olumsuz dusundugunu sen soylemesen?
Ne vardi askerde orda gunlerini zor ederken " sevdigim kadin beni bekliyor, dayanmaliyim" diye bi umit olsaydin onun icin?

Cok kotu yapmissin.

askerdeki insana yapılmaz . annen yakın fotolarını gördü ve ve adamı mı suçladı sadece. sen de kızısın sen de yapmışsın yanı. bence sen sevmıyosun ve annenı bahane ederek ayrlmıssın. ki zaten demıssın daha cok seven o diye. bi bakıma belki de kurtulmuştur adam . ama askerde yazık yanı .

Back
X