gül kurusu, mercan, turuncu, ya da hoş bir mavi olabilir, koyu kahve çok boğar canım. Üstelik bu hali de güzel bence..Arkadaşlar oturma gurubumun renk tonu bunlar .ama ben çiçekli yastıklar istemiyorum .kılıf yapcam sizce bu renk tonlarına hangi tonu eklemeliyim .? Çok kararsızım .koyu kahve aklıma geliyor sadece.
lila sanırım...duvarların ne renk?
bordo boğar diye düşünüyorum koltuk ve diğer yastıklar zaten kapalı, tunuk renklerde. Ortamı biraz canlandırmak lazım gül kurusu favorimbence bordo kahve veye turuncu tonları ama bordo daha hoş olur gibi
doğru diyosun canım borda bnce gzl olur ama kasvetli olur canlı renkler daha hoş olabilir karar verince foto atar mısın? merak ettim nasıl bişi olcakbordo boğar diye düşünüyorum koltuk ve diğer yastıklar zaten kapalı, tunuk renklerde. Ortamı biraz canlandırmak lazım gül kurusu favorim
İnternette hazır kombin edebileceğiniz yastık modelleri var bi göz atın istersenizArkadaşlar oturma gurubumun renk tonu bunlar .ama ben çiçekli yastıklar istemiyorum .kılıf yapcam sizce bu renk tonlarına hangi tonu eklemeliyim .? Çok kararsızım .koyu kahve aklıma geliyor sadece