- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi mislinaaax
Merhabalar. Artık içimde ki şeyleri beni anlayacak insanlarla paylaşmaya ihtiyacım var. 26 yaşında 1,5 yıllık evliyim Pcos teşhisi konuldu, hormon testlerim çok normal sadece ulturasonda görüntü olarak uyuyorum pcosa ve adet gecikmem bekarken oluyordu evlendim düzene girmişti 34 günde bir. 4 ay önce Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tam regl olacağım dedim biraz kanama geldi reglim başladı dedim devamı gelmedi evde test yaptım silikti hemde hemen belli olmadı somra kan vermeye gittim hcg 36 çıktı ertesi gün 18 e düştü kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim doktor bir iki ay dinlen dedi dinlendim hiç tık yok. Bu ay yani aralıkta reglin 3. günü Klomen içtim çok düzenli içemedim ama doktora da gitmedim (risk biliyorum) ovülasyon ile takip ettim pik günü yakaladım hem testte hem vücudumda anladım o günü ve ertesi günü değerlendirdim bugün itibari ile ilişki üzerinden 10 gün geçti test yaptım evde ikinci çizgi var akşamına kan verdim beta 0,1 çıktı yıkıldım çünkü bunu 2-3 kez yaşadım. Tecrübelerinize fikirlerinize çok ihtiyacım var artık bu süreçten usandım. Test pozitif kan negatif. Dün yaptığım teste bu…..