Lutfen fikirlerinize ihtiyacim var..

xoxzlemmm85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
37
0
86
İstanbul
Isyerinde ayni ofiste calistigim birinden hoslaniyorum. Arkadaslarimin dedigine gore o da benden hoslaniyormus, davranislariyla cok belli ediyor dediler. Ben henuz emin degilim.. Birkac gundur mesajlasiyoruz ve bu benim cok hosuma gidiyor onunla muhabbet etmek cok guzel cok keyifli.. Ancak soyle bi durum var cocuk cok iyi okullarda egitim gormus, uzun sure yurtdisinda yasamis ve cok kulturlu biri. Ben ona gore daha basit bir kizim Benim gibi biriyle olmak ister mi sizce? Gecen gun mesajlasirken bir haftasonu birlikte kahve icmeyi teklif etti, muhabbet ederiz hemde dedi.. Ne evet dedim ne de hayir.. Kafam cok karisik.. Ben kendimi iyice kaptirmak uzereyim galiba ofiste onu her gun gormek de isimi hic kolaylastirmiyor. Ya onunla bi iliskiye baslarsam da sonra ayrilirsak, yapamazsak? Butun gun birbirimizi gorucez nasil olur bilemiyorum. Bana yardimci olur musunuz? Ne yapacagim ben, kendimi engellemeye calismak en iyisi mi ne dersiniz ? (

Bence kendin hakkında bu kadar karamsar olmamalısın. İyi okullar okuması, iyi eğitim alması kültürlü bir geçmişi olması hiç bir şeyi engellemez. Benim düşüncem; eğer hoşlandığın kişi kendi üstünlükleri daha önemli olsaydı bu kriterlerde bir bayanla birlikte olmak isterdi. İyi özelliklere sahip olmak ilgi duyduğun kişiden de bunları beklemek anlamını taşımaz. Hoşlandığın kişide böyle düşünüyor ki seninle bir şeyler yapmak istiyor. Sende bence olumsuzlukları düşünerek zaman kaybetmemeli, aklın ve en önemlisi kalbin ne diyor ona bakmalısın.Ön yargılarla hareket etmek ilerlememizi sağlamaz aksine çıkmaza girmemize neden olur. Karar senin...

Kendine haksızlık etme. Bak şuan aynı yerde çalışıyorsunuz, niye kendini ondan basit göresin. Önce senin kendine güvenin olsun. İlişkiye başlasanız bile bu düşünceni değiştirmezsen üzülürsün gerçekten, sil bunu kafandan

Tedbiri elden bırakmadan akışına doğru yol almayı uygun bulurum hep, kahve de için bence ne kaybedersin?

He bu arada statüye değindiğin için diyorum bunları; bir tanıdığımız sekreterdi bankanın müdürüyle evlendi şuan para içinde yüzüyor. Bir başka tanıdığım memur kızı üniversite mezunu, eşiyse tam dediğin gibi zengin, yurtdışıları, özel okullar.... Yani bunlar kısmet işi çok da mutlular:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…