lutfen ,fikirlerinizi bilmek istiyorum..

keylin

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
132
4
16
35
Iğdır
Selam,kizlar.ben bu siteye gecen ay uye oldum.onceden izliyordum yazilarinizi.onceden sunu soylemek istiyorum eyer yazimda bi hatam olursa kusuruma bakmayin ,ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.konuya gelince sizin fikirlerinizi ogrenmek isterdim .sizce evli bi erkegin telefonunda is arkadasi bekar bi kizin resminin olmasi normalmi?lutfen dusuncelerinizi bilmek isterdim .

Öncelikle hosgeldin cnm.

Bence normal degil..

İs arkadaşıysa hep birlilte foto çekilmiş olabilirler ama tek başına poz poz fotosu normal değil tabi

canım ne münasebet tabiki mantıklı doğal uygun hiçbiri değil!!!

canim uzgunum ama, bnce de normal degil. Belki biraz daha detay paylasmalisin, esin seni suphelendiren hareketler yapti mi?

Normal değil tabi ki,ne münasebet eğer sana normal olduğunu söylerse sende erkek bir arkadaşının resmini çek telefonuna bakalım ona normal gelecek mi ?

:20:
KESİNLİKLE normal değil
ne alaka
yani o cep telefonundan çekilmiş bu fotoğraf öyle değilmi
sanırım whatshapp ı filan kasdetmiyorsundur

Hos bulduk.hepinize cok tesekkur ederim beni bu sorumla yalniz birakmadiginiz icin.bencede normal digil ama ne bileyim dedim belki ben abartiyorum.esim beni subhelendirecek seyler yapdi ama yani beni aldatmadigini biliyorum yani nasil soylesem.esim dinle cok ilgilenen biri.kac defa konu dusunce benim o kizla aramda bisi yok gunahamizi alma.o kiz namusuyla gelip calisiyor melek gibi bi kiz dedi bana.ama onu o kiza kiskandigimi bilerekden gitmis kizin resmini cekmis .neymisde yeni telefon almis is arkadaslarinin resmini cekmis.baska iki tane genc kiz resmide vardi ama ikisi beraber.bu kizin resmi tekdi.o iki kizin yasi az ama bu kiz 28yasinda.yani cok sey oldu yazsam uzun olur simdi.uzun lafin kisasi sildim kac aydan sonra o kizin resmini ama bir kac haftadan sonra yine ayni.baktim kizi ve baska bi erkek is arkadadini cekmis beraber calistiklari zaman.ilk resmi sildigimde ben kocamin telefonunda hic bi kizin resminin olmasini istemiuotum dedim hic bi kadin istemez kendini koy benim yerime lutfen dedim.hatta hizli arama yerinden silinmedi diye numarayi silip tekrar kayit etdim telefonuna .nelerle ugradiyorum diye soylendi silince eline ne geciyor dedi.ikinci defa resmi gordugumde bu ne dedim .bana cok kizfi .ne demek istiyorsun sen.aklini basina al bana hesap soramazsin dedi.ben de sustum.bi kerede bebegimle is yrrine gittigimde kiza dediki gel dedi otur bebegin yaninda sana alissin yani gozumun onundeya.yani beni aldatmadigina eminim .oyle bi seyi hayatda yapmaz ama acaba o kiza asikmi yani sadece kalbinde onu seviuormu diye icim icimi yiyor.yoksa sadece beni kiskandirmak icinmi yapiuor.sanki o kiza normal davranmiyor nasil siylesem icimden bi ses o kizdan hoslandigini soyluyor bana.kusura bakmayin bir az uzun oldu.ha unutmadan sunu da soyliyim bi kere yanimda aradiginda bacim dedi ona telefnun sesini acdi hemde.

arkadaş hiç detay vermemişki tam ne olduğunu bilmiyoruz mesela benim telimde eşimle iş arkadaşının fotosu var ben çektim hatta kız benimde arkadaşım :ssz: bendemi sorun var aceba :27: ama tam bilmiyoruzki nasıl belki bir arkadaşında dediği gibi w.ap fotosudur :51:

arkadaş hiç detay vermemişki tam ne olduğunu bilmiyoruz mesela benim telimde eşimle iş arkadaşının fotosu var ben çektim hatta kız benimde arkadaşım :ssz: bendemi sorun var aceba :27: ama tam bilmiyoruzki nasıl belki bir arkadaşında dediği gibi w.ap fotosudur :51:

Kusura bakmayin yazsam uzun olucakti ama sonunda yine yazmali oldum.

Back
X