allah razı olsun kardesımO kız çok namuslu melek gibi, eşi-çocuğunun annesi fesat (sırf adamını kıskanıyor diye). Buna çok takıldım yani eşin sana pek normal davranmıyor ama kıza karşı baya yufka yürekli şefkatli.
Fotoğraf konusuna bir şey diyemeyeceğim eşin inada bindirmiş işi senin müdahale etmeni hazmedemiyor, e adam dindar kadın susup kıracak dizini oturacak tabi ki.
Üzüldüm Allah yardımcın olsun arkadaşım.
bı tek kıskandıgım ıcın dıgıl kardesım yanı tam olarak yazamıyorum cunkı cok uzun olur ben geldıgım gunden berı kaynanam benı ıstemedı uc yıl olucak bı kere dugun vıdeosuna bıle bakılmadı evde .hatta dugunde annesı babası bızımle resım cektırmedı ama kendılerının basbasa resımlerı var bızım dugunden.sonrada gelen mısafırlere dedıkı hıc kımse bıze soylemedı hatırlatmadı gıdıp gelınle damatla resım cektırmeyı oglumla dans bıle edemedım sankı bırının buna soylemesı lazım yanı anladıgınız hepsı bahane sırf benı ısmedıklerı ıcın bence yanı yıne de gunahı kendı boynuna uzun sozun kısası ben kaynanamla yola gıtmıyorum cunkı kayananm sureklı esımı doldurup duruyor hatta bı ara esım bana kendını ezdırme anneme cevabını ver dıyordu ama sonra esımın yaptıklarından bıktım annesıne akrabalarına sıkayet etdım nıye boyle yapıyor dıye.memlekete gıtdıgımde annesının hareketlerı canımı bogazıma yıgmıs dıye tartısdım kayınbabamla da kaynanamla da esım bana sureklı def ol gıt derdı kızdıgında kavgalarda ben de3 memlekete gıdecegımde gıdıcem gelmıcem dedım yanı bır az da bundan kızgın bana esım akrablarına onu anlatmısım dıye gıdıcem gelmıcem dmısım dıye .mesela bısı soyleuyor lutfen dıyorum oyle soyleme hosuma gıtmıyor senın ıcın fesat dıyoe sen her seyı9 kotuye yorumluyorsun yanı.ama kendısı de benım soyledıgım her seyde kotu bısey arıyor.ha bıde annesıne sıkayet etdım o kıza kıskandıgmı soyledıgım esımı subhelendıgımı soyledım aptal gıbı onun nasıl bı ınsan olduguunu bıle bıle ama yınede o da kadın belkı benı anlr dedım ama bos...tartısmamızdan sonra annesı oturmus her seyı ona anlatmıs bıde ustune ustuk arkadaslar akrabalar fılan keylın gelmıcekmıs deyınce cok zoruna gıtmıs esımın...ama ne olursa olsun o kızın resmını cekmesı yanı bı evlı ınsan sureklı de dınle ılgılenen kendımı arındırmaya calısıryoum dıyen bı ınsanın bunu yapması butun dunaymı alt ust etdı
Son düzenleme: