- 10 Mayıs 2007
- 424
- 19
- 118
eönceki mesajlarında çizilmeye dayanıklı olsun demişsin eğer geç kalmadıysam sana "ege pres" markasının akrilik lakesini tavsiye ederim.diğer isim olarak lak deniliyor.ben beyaz olanını yaptırdım hertaraf beyaz oldu ama çok şık durdu.beyazı tam beyaz kırık beyaz değil.çizilmeye karşı son derece dayanıklı.tezgahımı çimstone arcadia rengi yaptırdım.bembeyaz hoş olmaz dediler ama evyemi tekanın granit evyesini aldım fiyatıda uygun.86 cm olmaısn rağmen hem 1,5 gözlü hem damlalıklı rengi siyah,ocağım siyah cam.siyah beyaz mutfağı sevmem ama benim mutfak çok ayarında oldu.ahşap rengi değilde düz beyaz seçmeni isterdim,arkadaşıma da düz beyaz yaptırdım o 1 yıldır kullanıyor her defasında bana dua ediyor iyiki seni dinlemişim diyor.senin seçtiğin ahşap deseni ben yatak odası ve portmantoya yaptırıcam.eltimin evinde senin seçtiğin gibi hatta o mutfak masasınıda ahşap almış şık olmuş.tarzına bağlı spor takılan biriysen düz seç,klasik seviyorsan ahşap desenli.aslında üstleri beyaz seçmşsin çok sıklırsan alırsın altlara 4 kapak değiştirişin. yapılınca foto koy.kolay gelsin
akrilik lake yi sorarım marangozuma, mantıklı .. aslında beyaz da düşünmedim değil... ama biraz renk olsun dedim, dediğin gibi çok sıkılırsam yedek kapak yaptırır değiştire değiştire kullanırım