Canım bende çok çok kıskancım normalde.Hatta nişanımızdan 1 hafta önce sırf benim bu kıskançlığım yüzünden facia gibi bi kavga kopmuştu aramızda nişanlımla dur anlatayım :) bankada bi işimiz vardı stajyer müşteri temsilcisi kız benim adamı mail gelene kadar aklınca oyalamaya çalışıyodu zamandan kazanmak manasında. O arada karşılarında ben varım tabi görüyorum kızdaki işveyi cilveyi.Biraz sabrettim baktım benim adam put ama kız da hareketlerini aşırılaştırıyo muhabbeti özel sorulara kadar uzatmaya başladı.kulak kesildim nefes almadan dinledim. sonra dayanamadım heeyytt dedim daldım o camla çevrili odaya
Sonrasında da garibime söylendim de söylendim ama elime bişey geçmedi çünkü cidden erkekte bitmeli olay. Seni sevmiş seninle evlenmiş onun içinde art niyet yoksa kimse onun aklını çelemez hiçbi kadın araya giremez.
Sevdiğin için kıskanıyosun bu hissi de çok iyi anlıyorum ama bazen daha da çok sevip sevilmek için bu kıskançlık güdümüzü köreltmemiz gerekiyo. Kendi başına üstesinden gelemezsen tabiki profesyonel destek alıcaksın.Çünkü ruhunun sağlığı senin ve çevrendeki sosyal ilişkilerinin de sağlığı demek.