Lütfen fikri olanlar buraya bakabilir mi 🥲

AselimMelegim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
3
0
1
34
Merhabalar ben yeni üye oldum dünden beri araştırma içerisindeyim 3 yaş 3 aylık kızım var ellerinizden öper teyzeleri dün de hamile olduğumu öğrendim idrar tahlili yaptım evde ben kendim hayalet çizgi çıktı şüphelendim eşimle kan vermeye gittik beta HCG değerim 19.21 çıktı daha çok yeni dedi doktor ki bende biliyorum son ilişki yaklaşık 10 gün önce oldu ve o sıra sanırım tuttu ve bende pcos var kızımda da geç döllenme olmuştu bunda da öyle oldu sanırım en son adet tarihim 25 Şubat umarım karman corman yazmadım yarın tekrar kan vereceğim sizce değer yükselir mi

Öncelikle hayırlı olsun. Ama değer yükselir mi nolur kimse bilemez bunu Allah bilir. Sağlıklı gebelikse yükselir değilse yükselmez. Hayırlısı olsun

Öncelikle hayırlı olsun. Ama değer yükselir mi nolur kimse bilemez bunu Allah bilir. Sağlıklı gebelikse yükselir değilse yükselmez. Hayırlısı olsun
Çok teşekkür ediyorum tabiki Rabbimden hayırlısını istiyorum ama beklemekte yorucu kızımda ilk öğrendiğim de 92di 2 sonra 1300lere yükselmişti bu daha da düşük olunca ister istemez kaygılanıyorum zaman gecmiyor benim için

Merhaba kimyasal gebelik geçirdim değerim dün 6ya bugün de 4e düştü zaten bir kızım olduğu için çok üzülmedim ama sancım çok fazla kanamam da öyle
Çok üzüldüm dilerim en kısa sürede toparlarsınz. Dünya tatlısı bir kızınız varmış ne mutlu. Allah onu size bağışlasın. Kardeşinin de elbet vardır geleceği bir zaman. Fiziksel zorluklarınız için bir şey diyemem ancak umarım psikolojik olarak bu süreçten olumsuz etkilenmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…