Lütfen bana da yardım edebilir misiniz erkek arkadaşımla 2 yıldır sevgiliyiz. 2 ay önce tesadüfen başka bi kızla konuşmalarına denk geldim,ilk kız yazmış ve cinsel içerikli konuşmuşlar,buluşmadan sevgilim yanlış yaptığını anlayıp konuşmayı sonlandırmış. 2 aydır yalvarıyo fakat ben kimseye anlatamıyorum içimde de tutamıyorum,ayrı şehirlerde uzak ilişki yaşadğımız için olabilir mi? Yeri gelirse 3 5 sene yalvrırım lütfen ayrılmayalım diyor,bu konu dışında mükemmel bi çifttik,yani ben öyle sanıyordum lütfen yardım edin ne yapmalıyım(
Allahim bu erkekler.... herseyi bosver sen böyle birseyi kabul ede bilcekmisin? insan ne hayallerle bir iliskiye basliyor. sonra böyle yara bere icinde kaliyor. bu yaralari kabullenceksen olur.
Güven bir kere sarsildiginda telafisi çok zor her zaman acaba yine konuşur mu diye şüphe duyacaksınız ve bu bence iliski icin çok yorucu ve yıpratıcı birşey
Aynı şeyi sen yapsan, biriyle cinsel içerikli konuşsan, ne düşünür, nasıl davranırdı? Affeder miydi? Yaptığına bir kılıf bulmaya, bunu aklamaya çalışır mıydı? Hiç sanmıyorum.
Kadınların başına bu tip ne geliyorsa, erkeklerin kendilerini üstün ırk zannetmesinden, affedilme şanslarının olduğunu düşünmesinden geliyor.
Seven insan saçma sapan sebeplerle sevdiğini kaybetme riskini göze alır mı? Bunları düşünerek, kendini kandırmadan ver kararını.
Bir bahane olsun istiyorsun ama “gerçekten “ affedebilecek misin ?
Her insan yanlış yaptıktan sonra yalvarır , yeminler eder .. sil at diyemem ama iyi düşünmen lazım .. güvensizlik yer bitirir adamı
Zincirini kırmış bir kere bugün sadece konuşmuşlar. Güya pişman olmuş. Yarın da ilişkiye girip pişman olur. Belki öbür gün hiç yüzü kizarmadan buna devam eder. Erkekler ne kadar rahat ya. Aynısını siz yapsaniz hiçbir şey olmamış gibi affedip yoluna devam eder miydi?
Benim de erkek arkadasim uzak mesafede.Uc yildir bu sekilde yurutmek zorunda kaldik,mesleki faaliyetlerimiz dolayisiyla ancak evlenince ayni yerde olabilecegiz.Cok kavga ettik ama hicbir zaman ne benden ne de ondan yana boyle bir utancimiz olmadi.
Bunun bahanesi yok.
Bir kere yapan ,yuzde doksan bir daha yapar.Cunku erkekler bunu unutmaz, bu onun da psikolojisini etkiler.Cogu erkek birakamaz bunu.
İcin nasil rahat edecek onu affetsen? Onu dusunmedigini bilerek eskisi gjbi devam edebilir misin?
Normal bir konusma da olmamis.Cinsel icerikli konusma olduguni soyluyorsun.Bu daha da kotu.
Ben bunu affeden gormezden grlen kadinlari anlayamiyorum