- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Merhaba hanımlar..bir bebeğim var 8 aylık Allah bağışlasın dur durak bilmiyor hiç bir iş yapamıyorum çalışıyorum süt iznim var 12 çıkıyorum sözde ama hicbir iş yetişmiyor haftalık kadın almaya başladım temizlik vs asla yapamıyorum zaten..saat 3 ü geçiyor su an ben saat 1 de eve geldim su saat oldu hala bir iş yapabilmiş değilim en basitinden bir çamaşır sermek yada toplamak kıyametler kopuyor gözünün önünden ayrılınca asla birşey dikkatini çekmiyor ne oyuncak ne yürüteç gerçi yurutecin hakkını yemiyim arada yarım saat filan duruyor..disarda yemekten usandık artık ayrıca hem dolaba dünya masraf yap hem dışarda ye inanın ayda bin liradan fazla dışarda ymek parası veriyoruz bi o kadar da mutfak masrafı yapıyoruz..eşime gelecek olursak sagolsun hiçbişeye elini sürmez üstelik bebekle de ilgilenmez ki bi çamaşır seriyim yada ütü yapıyım çoğu zaman gece o uyuyunca yapıyorum kii sabah 6 da uyanıyorum o yuzden sızmış oluyorum işler kalmış oluyor..cok bunaldim gerçekten psikolojim alt üst hiç böyle hayal etmemiştim ..eşimin arkadaşlarnin 2 küçük çocuklari var bizleri yemeğe çaya vs davet ediyordu nasıl yapıyorlar bu isi aklım almıyor ben mi beceriksizim anlamıyorum..Ne zaman geçecek bu durum tecrübeli annelerden yorum bekliyorum..o kadar ihtiyacım var ki teselli edici birşeylere sinirlerim harap oldu tahammülüm kalmadı hiçbirşeye üstüne üstlük eşimin bebekle ilgili herşeye müdahale etmesi ve bilmiş tavırları beni daha çok bunaltıyor üstelik kırıcı oluyor çoğu zaman..bebeğin üstünü değiş mama yap üstünü ac üstünü ort sürekli emir kipi ile konuşuyor sanki demese yapmicaz mizildanmaya baslasa ben eger bir isle ugrasiyorsam gelmiyorsam içeri kıyametler kopuyor ilgilenmiyormuşum çocukla da neler neler..uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum