Lütfen görenler yardımcı olsun 'gece uyanmaları'

cemre kaya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
18
Herkese selam oglum 8 aylık ve artik son zamanlarda her gün gece 1 2 kez uyanmaya başladı. Ağlayarak uyanıyor emzikle uykuya dönerdi normalde asla uykuya dönmüyor yanıma alsam bile uyumuyor.
Doktorlar gece mama vermeyin beslemeyin diyor ama ben mama vermezsem oğlum geri uyumuyor. Geri Uyuması 1.5 saati buluyor zaten . Yanıma aldığımda bile 1.5 saatten önce yatmıyor. Dişlerimiz henüz çıkmadı ama alt ve üst damağımız sis durumda şuan yardımınıza ihtiyacım var fikir ve önerilerinize açığım

Herkese selam oglum 8 aylık ve artik son zamanlarda her gün gece 1 2 kez uyanmaya başladı. Ağlayarak uyanıyor emzikle uykuya dönerdi normalde asla uykuya dönmüyor yanıma alsam bile uyumuyor.
Doktorlar gece mama vermeyin beslemeyin diyor ama ben mama vermezsem oğlum geri uyumuyor. Geri Uyuması 1.5 saati buluyor zaten . Yanıma aldığımda bile 1.5 saatten önce yatmıyor. Dişlerimiz henüz çıkmadı ama alt ve üst damağımız sis durumda şuan yardımınıza ihtiyacım var fikir ve önerilerinize açığım
8 aylık bebek uyanması normal değil mi 1-2 kez

tamam 7 saate kadar normal diyor doktorlar ama uyanan çocuğu da aç bırakmak mantıklı gelmedi bana .7 ay 26 günlük ikizlerim uyanırlarsa besliyorum gece daha rahat ve uzun uyuyorlar

Su verıyor musunuz uyanınca bebeklerde bizler gibi susuzluktan uyanabiliyorlarmış

8 aylık bebek uyanması normal değil mi 1-2 kez

tamam 7 saate kadar normal diyor doktorlar ama uyanan çocuğu da aç bırakmak mantıklı gelmedi bana .7 ay 26 günlük ikizlerim uyanırlarsa besliyorum gece daha rahat ve uzun uyuyorlar

Su verıyor musunuz uyanınca bebeklerde bizler gibi susuzluktan uyanabiliyorlarmış
Banada saçma geliyor mama vermemek. Normalde oğlum sabaha kadar uyanmazdı o yüzden sanırım artık çok zorlanıyorum uyandığında su vermeyi denemedim hic

Merhaba bebeğiniz açlıktan uyanmışsa tabiki besleyin beslemeyin diye bir şey yok doktorların bahsettiği yenidoğan dönemi haricinde bebeği gece uyandırıp beslememek bebek kendi uyandıysa da aç bırakmak değil. Oğlum 4 aylık şuan ama bizde diş çıkarıyoruz alt damağımız şiş huysuzluğu uyumaması bu sebepledir sizin bebeğinizinde. Ben gündüzleri tetagil kullanıyorum bir kaç defa gece de Nurse harveys dentigel kullanıyorum. Jeli gece kullanırsanız daha rahat uyur komple uyuşturuyor sürdüğünüzde orayı. Tetagilde ağrıyı hafifletiyor ve dişlerin düzgün çıkmasını sağlıyor sizde bu şekilde yapabilirsiniz. Zaten patladıktan sonra tetagil pek işe yaramayacaktır. Calpol mutlaka bulundurun ateşi çıktığında da verirsiniz ağrısı çok olursa çok huysuz olursa içinde parasetamol olduğu içinde az miktarda verebilirsiniz. Umarım iyi gelir

Back
X