- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
Hanımlar selam. Dönem dönem yaşadığım bir sorun ne yazık ki. 14 aylık bebeğim var. Gece en az 4-5 sefer emmek için uyanır max 1.5 saatte bir uyanır nadir ayakta kalır geri döner uykuya. Fakat sabaha karşı 3ten sonra sürekli hareket halinde uyanmasa da. Zaten 6-6.30 gibi de güne başlıyor. Akşam 22-22.30 arası uyuyorum ben de dayanamıyorum sorun şu ki birkaç sefer 3-4 arası uyanmalarda tekrar uykuya dalamadım sabah ezanını duydum vs yine uykusuz kalacağım kesin uyuyamayacağım diye diye yaklaşık 3 haftadır o saatten sonra uyuyamıyorum. Haliyle gün içinde çöküyorum. Bebekten önce de böyle problemlerim vardı fakat gece uykuya dalmakta zorlanır sabaha karşı bi vakit dalardım ara ara olur sonra kendi kendine düzelirdi. Şimdi akşam dalıyorum ama bi saatten sonra uyandım mı sürdüremiyorum uykumu almış bir şekilde uyanıyorum. Bebek de memesiz dönmüyor uykuya. Takıntı haline getirdim sanırım artık nasılsa yatamayacağım diyorum ve yatamıyorum hele saati görünce ter basıyor kalbim hızlı hızlı çarpıyor. Konuyu nereye açacağımı da bilemedim tek bakıyorum bebeğime gün içinde biraz bakın uyuyayım diyeceğim kimse yok. Benzer sorunu yaşayalar nasıl çözdünüz ? Emzirdiğim için ilaç alamıyorum kullanıp memnun kaldığınız takviye ya da bitkisel şeyler var mı ? Bıktım kaç gündür 4 olmadan uyanmaktan.