lütfen görenler yazsın cevap vermemezlik olmasın .s

delightt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
14
0
1
İstanbul
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..Ben 1 hafta önce 2,5 senelik ilişkimi bitirdm sevgilim bayan kuaförü ve bazı gereksiz hareketlerini kabullenemiyorum.Mesela dükkanı olduğunda müşteriyle karşılıklı çay kahve içebilirmiş gerekirse ondan büyüklerle yanak tokası yapabilirmiş falan filan..Ama ben bunları duyunca bana çok mantıksız geldi yani kendim o tarz hareketler yapmadigim için normal karşılayamam ben bunları.ayrılmakla iyi mi ettim bilmiyorum ama ilersinide düşünerekten ayrıldm çnkü böyle çok kavga ederiz.. Peki benim yerimde olsaydınız tepkiniz ne olurdu? vede ayrılık acısı tamamen geçer mi atlatan oldu mu? yardımcı olursanz çok sevinirim teşekkürler.

tatlım ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda yani ben de kabul edemezdim ama ayrılmazdım da sanırım. önce bir onunla konuşurdum rahatsızlığımı dile getirirdim ve biraz daha anlayışlı olmasını beklerdim. ama tavrı çok net ve kötü olursa o zman ayrılırdım.

benim de bir ilişkim var ve saçma salak nedenlerden kavga ediyorduk başta ve sürekli ayrılık lafları dolanırdı aramızda ve çok yıprattık birbirimizi şimdi şükür geçtik oraları ayrılık öyle kolay olmuyor zaten ben birkeresnde 1 hafta ayrıldık da kafayı yiyecek gibi oldum o yuzden seni çok iyi anlıyorum ama ayrılık acısı da geçer illa geçmeyen bir acı yok ki:18:

Sağol canım hiç konuşmakta istemiyorum bıraktım valla nolucaksa olsun.. senin ilişkin devam ediyo dimi ayrılmadınız

Canın bayan kuaförü olan erkekler ekmeğini bu şekilde kazanıyor ne yazık ki. Ben bile kuaföre gittiğimde adamın benimle ilgilenmesini isterim. İlgilenip konuşunca ve iltifat edince falan hangimiz kendimizi iyi hissetmeyiz ki? Kadın bayan kuaförleri bile aynı taktikle çalışıyor. Biz bayanlar kuaförü bi nevi terapi olarak kullanıyoruz. İyi hissetmek istiyoruz oraya gidince. Kendimizi güzel ve değerli hissetmek. Eğer öyle yapmazsa müşteri kazanamaz ki adam? Mesela hamileyken bi kadın doğumcuya gittiğimiz zaman bile doktor çok ilgisiz ve yüzeyselse içimize sinmeyip değiştirebiliyoruz. Ben iki doktor eskittim mesela. Yalandan da olsa tatlı dilli, samimi olması gerek ki içimize sinsin dimi? Yanlış yapmışsın bence. Seni aldatacak adam emin ol birileri ile kahce içmese, muhattap olma ortamı olmasa bile napar eder aldatır içinde varsa. Yoksa zaten tonla kadınla da ilgilense aldatmaz.

Sağol canım hiç konuşmakta istemiyorum bıraktım valla nolucaksa olsun.. senin ilişkin devam ediyo dimi ayrılmadınız

çok şükür ayrılmadık aramızda bir dünya sorun var ama birlikte olmazsak sorunlar daha da fazla olacak biliyoruz. birbirimiz olmadan yapamıyoruz

Canım fikrin için sağolda ben aldatmayı kastetmiyorum ki kişiliği gayet düzgün biri ama ben bu tarz hareketlere gelemiyorum çünkü o fazlasıyla ilgilenmek istiyo sorun orda o yüzden bitirdim inşallah bu üzüntü tamamen geçer

Engüzelini yapmışsn canm ilerde cok daha büyük sorunlar cıkacaktır eminim kendi adıma konusayım asla kabul edemem sevgilimin bu tarz davranıslarda bulunmasını..ilerde daha cok üzülecgine şimdi üzül geciçektir unutursunnn...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de olsam ben de ayrılırdım herhalde diye düşünüyorum çünkü beni çok sevseydi bu konuda benim hoşlanacağım şekilde davranırdı ki hatta onlarla normal ilgilenmekten bile hoşlanmazdı diye düşünürdüm.
Allah'ın izniyle geçer, geçmez diye düşünürsen daha çok sıkıntı çekebilirsin ama her halükarda yine de hayırlısı neyse o olmasını temenni ederim.

Yanak tokasini yanaktan makas almak sandim ilk okudugumda nevrim döndü. Sonra farkettim. Acikcasi bu nedenle ayrilmazdim. Musterisiyle cay icmesi bana anormal gelmiyor. Calistigim işyerinde satin alma veya pazarlama departmanina musteriler geliyor karsilikli cay kahve muhabbet yapiliyor. Hatta is yemeklerine cikiliyor. Bunlar ayrilmak icin sebepler degil bana gore.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ben de tam da böyle düşünüyorum.Bir de ben her zaman için kadınlardan anlayan,onlara nasıl davranması gerektiğini bilen erkekleri;etrafındaki tek kadın annesiyle sevgilisi olan erkeklere tercih ederim.Bence eğer sevgilinizi seviyorsanız ve ayrıldığınıza pişmansanız geri dönmeye bakın.Çünkü ben anlattıklarınızda bir kötülük bulamadım.Kadın kuaförlerinin büyük kısmı çekirdekten yetiştiği için kadın ortamında büyürler,ve kadın dilinden anlarlar.Ve çay sohbet kısmını da mesleğin bir parçası olarak düşünün derim.Yani jineokolog da olabilirdi sonuçta;ama uyarırsınız rahatsızsanız hareketlerine daha dikkat eder.

Bende yanaktan makas almak diye düşündüm başta. Hatta kendi kendime kuaföründen makas alan yaşlı kokoş teyze figürü filan canlandırdım kafamda bitek öyle mantıklı geldi.

Ben hiç müşteriyle karşılıklı çay kahve içen kuaför görmedim. Benim bildiğim müşteriye çay-kahvesi verilir o sırada saçı yapılır. Zaten hiçbir müşteri de onu gideceği yere hazırlayacak kuaförün işini yapmak yerine oturup onunla çay kahve içmesini, zamanını yemesini istemez. Ama meslek doğası gereği biraz iltifatı, biraz müşteriyle sohbeti gerektiriyor. Doğal karşılamak lazım bu kısmı.

Hakkında Hayırlısı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hep düşünmüştüm erkek arkadaşım kuaför olsa naparım diye ki ben çok kıskanç bi insanım , soruna gelince eğer katlanamıyosan iyi yapmışsın çünkü ileride daha büyük sorunlar olurdu

2,5 yıl azda değil ki canım. Kuaför olduğunu biliyodun sonuçta dimi ilişkiniz başladığında? Benimde gittiğim kuaförde bir çocuk herkesle çok samimi konuşur. Gittiğimde "nasılsın canım der, iyiyim sen dediğimde sen iyiysen bende iyiyim" der. Altında birşey aramam çünkü işi o.
Benimde eski sevgilim kuafördü ve kuaförlük okuyordu. O zamanlar kıskanc değilmişim demekki birşey demezdim hatta çağırırdı gel saçını yapayım derdi gitmedim. Şimdi olsa didik didik her hareketinin anlamını sorgulardım
Eğer seviyorsan barış derim ben.. Konuşursun hoşlanmadığını belirtirsin. Ama öyle karşılıklı oturupta çay kahve içmeninde normal olduğunu söyleyemicem.
Ankarada bir kuaför vardı evli çocuklu falan. Herkesle aşkım bitanem diye konuşurdu ve karısı hic kıskanmazdı :) Biraz rahat olmak gerekiyor sanırım :)

yorum yazmadan cıkacaktım ama..ozellıkle belırtmışsınız ..
sıze soyleyebılecegım..
yanak yanaga karşılıklı tavla lar vs..nıce nıcelerı yaşanır bu gıbı yerlerde ..
eger o meslegı yapıyorsa bır erkek..
karşı tarafın hıcbırşeyıne engel koyamaz..
cunkı meslegın getıresı oyle malesef..

Durumunla ilgili cok yorum yapamiycam. Deger yargilarin cevren hersey dusuncelerini şekillendiriyor ve sen katlanamadigin seyleri bi omur gormezden gelmek zorunda deilsin. Sevgilinle bunu konusup cozemediguni dusunuyorum. Eger konusmadan boyle bi karar aldiysan fevri davranmissin demektir. Aska acisi unutulur mu demissin aslinda buna cevap yazmak istemistim. Ask acisi elbette unutulur. Kadinla kendilerini helak etmeyu aci cektirmeti severler. Ama ne kadar guclu olduklarinin farknda deiller. Bu yuzden hic bi zaman umtszlge kapilmadan ne istiyosan o yonde ilerlemelisin ve bi an once yolunu cizmelisin. İnsani en cok yipratan duygu belirsizlik. Dua edicem senin icin umarim hersey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…