- Konu Sahibi talihsiz84
Kızlar ben yeni evliyim bir konuda arada ve kararsız kaldım fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olun ne olur duacınız olurum.Konu şu; eşim ve ben memuruz eşim ezildiğini ve daha fazla para kazanmak istediğini söylüyor niyeti müdür olmak ve daha fazla para kazanmak birde kariyer yapmak sorunda şu eğer ben eşimi zorlayıp çalıştırmazsam sınavı filan kazanamaz eğer kazanırsa da iki yıl dışarda il dışında görev yapacak benimse bir bebeğim var ve eşimden ayrı kalmak istemiyorum eşim şuanda hiç ihtiyaçları olmadığı halde annesine kaynıma ve görümcelerime yardım ediyor bu da ben rahatsız ediyor etrafımdaki herkes de refah içinde yaşarsın diyor eşim müdür olursa ama ben para değil huzur istiyorum eşim kazanırsa benim yanlız kalmama müsade etmezler kayınvalidemde herşeye çok karışan bir gün bile bir araya geldiğimde sıkıldığım bir tiptir bana gelip kalır kalmasa bile ailemle yaşamak istemiyorum.ayrıca iki yıl ceremesini ben çektikten sonra parasını yiycek olanda onlardır ben değilim ben tasarruflu tutumlu bir kızım yaşantımda bir değişiklik olcanı sanmıyorum belki taş çatlasın daha güzel bir evimiz olur şuan kiradayız çektiğime değermi eşime de karı kız konusunda hiç güvenmiyorum sözlü iken beni aldattı ama sevdiğim için evlendim şuan benim gözümün içine bakıyor sevdiğini söylüyor inanıyorum ama uzun vadede ayrı kalırsak evliliğimi riske atmış olurmuyum hem de para için bilmiyorum ben çalıştırıp da sınavı kazanırsa kendim ettim buldum demek istemiyorum ama evladımın geleceği için bu fedakarlığı yapmalımıyım yada eşimin huzuru için bilmiyorum anlıycanız benim menfaatim ve onların menfaati çatışıyor kararsız kaldım görüşleirnize ihtiyacım var