Lütfen görüşlerinizi yazarmısınız :( ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu?

nihalsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
95
13
Merhabalar herkese, uzun süredir tanıdığım ve oldukça hoşlandığım bir kişi var. Karşılaştığımızda bakışlarında her zaman bir ışıltı görürdüm. Sohbetlerimiz kısada olsa samimi ve içtendi. Fakat son zamanlarda beni görmemezlikten geliyor. Fakat kaçamak bakışlarını sürekli yakalıyorum. Yanımdayken yokmuş gibi yapıp bu bakışları yakaladığımda sinirlendiğim için bende bakmıyorum. Ne demek bu? Bir türlü çözemedim :KK43: Kendisi evli değil.

Merhabalar herkese, uzun süredir tanıdığım ve oldukça hoşlandığım bir kişi var. Karşılaştığımızda bakışlarında her zaman bir ışıltı görürdüm. Sohbetlerimiz kısada olsa samimi ve içtendi. Fakat son zamanlarda beni görmemezlikten geliyor. Fakat kaçamak bakışlarını sürekli yakalıyorum. Yanımdayken yokmuş gibi yapıp bu bakışları yakaladığımda sinirlendiğim için bende bakmıyorum. Ne demek bu? Bir türlü çözemedim :KK43: Kendisi evli değil.

oda senin baktığını farketmiş arada bakıyormusun diye kontrol etmek için bakıyordur. denk geliyordur yani. yoksa ilgilenen insan her türlü belli eder :KK66:

İlgilenmiyor muhtemelen. İlgileniyor olsa çoktanadım atardı. Erkekler kadınlar kadar çok ince düşünmez bu tip şeylerde.

Ben şahsen sanırım hayatımın hiçbir döneminde insanların gözünde "ışıltı" görüp düşünceleri hakkında yorum yapabilecek kadar 'insan sarrafı' oldum diyemem, bakıştaki ışıltı nedir, göze ışık yansıması mıdır, nasıl fark edilir falan bilmiyorum. Aynı şey "gözleri gülmek" ifaesi için de geçerli.
Hal, hareket, konuşma, üslup, mimik veya gözlerini öküzce dikip bakmak felan okey, ama bakış ı ıh.
Bakışları dışında herhangi bir sinyal almadıysan ben yorum yapmaya da "hoşlanıyordur" düşüncesine de karşıyım.

ben ışıltı olarak bi tek saçla ilgili bişey biliyorum uçlara yapılan boya şeysinden, kaldı ki gözlerden anlamak.. ne kadar odunmuşum meğer o_O

Merhabalar herkese, uzun süredir tanıdığım ve oldukça hoşlandığım bir kişi var. Karşılaştığımızda bakışlarında her zaman bir ışıltı görürdüm. Sohbetlerimiz kısada olsa samimi ve içtendi. Fakat son zamanlarda beni görmemezlikten geliyor. Fakat kaçamak bakışlarını sürekli yakalıyorum

Siz "oldukça hoşlandığınız" için elbette her şeyi ışık olarak görürsünüz, insan zihni böyle işliyor.

Hatta böyle durumlarda bazen arkadaşlar bile devreye girer, hayra yorarlar vs.

Oysa somut bir adım atmadığı halde sizinle içten sohbetler eden ve size bakan biri hakkında ilk düşünmeniz gereken "Seviyor olsa harekete geçer, acaba başka kaç kıza daha böyle ışık yakıyor" olmalı.

Ve diyelim bu düşüncenizi "kendine güvenemiyor yoksa bir adım atardı" diye susturdunuz.

O halde "Kaçamak bakışlarını sürekli yakaladığıma göre ben de sürekli ona bakıyorum, dışarıdan fark edilecek kadar ona karşı boş olmadığım belli, o zaman neden gelip duygularını açıklamasın ki" diye düşünmelisiniz.

Bu kadar detaya da gerek yok aslında...

Samimi ve içten konuştuğunuz, gözlerinde ışık gördüğünüz bir erkek son zamanlarda sizi görmezden geliyorsa...

Başka tarafa bakıyor, başka yöne ışık yakıyordur muhtemelen.

Siz "oldukça hoşlandığınız" için elbette her şeyi ışık olarak görürsünüz, insan zihni böyle işliyor.

Hatta böyle durumlarda bazen arkadaşlar bile devreye girer, hayra yorarlar vs.

Oysa somut bir adım atmadığı halde sizinle içten sohbetler eden ve size bakan biri hakkında ilk düşünmeniz gereken "Seviyor olsa harekete geçer, acaba başka kaç kıza daha böyle ışık yakıyor" olmalı.

Ve diyelim bu düşüncenizi "kendine güvenemiyor yoksa bir adım atardı" diye susturdunuz.

O halde "Kaçamak bakışlarını sürekli yakaladığıma göre ben de sürekli ona bakıyorum, dışarıdan fark edilecek kadar ona karşı boş olmadığım belli, o zaman neden gelip duygularını açıklamasın ki" diye düşünmelisiniz.

Bu kadar detaya da gerek yok aslında...

Samimi ve içten konuştuğunuz, gözlerinde ışık gördüğünüz bir erkek son zamanlarda sizi görmezden geliyorsa...

Başka tarafa bakıyor, başka yöne ışık yakıyordur muhtemelen.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Oldukça mantıklı yaklaşımlar olmuş. Fakat bilmiyorum.

X