Lütfen HAMİLEMİYİM YARDIMCI OLUN

ZUB344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
309
0
33
29
Merhabalar kasıklarım da 2 haftadır çok ağrı vardı iğne batar gibi gecelerdi de uyuyamıyorum o derece dayanamadım adetimin 1 gün öncesi test yaptım silik bir çizgi çıktı hamilemiyim nolur yardımci olun.

Eklentiler

• IMG_20230531_130753.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 301
Bende test yaptım ama var mı yok mu anlayamadım yani çok çok aşırı silik görünüyor adetime 2-3 gün var böyle olup hamileliğini öğrenen var mı

Eklentiler

• IMG_5139.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 288
Bende test yaptım ama var mı yok mu anlayamadım yani çok çok aşırı silik görünüyor adetime 2-3 gün var böyle olup hamileliğini öğrenen var mı
Benimde aynı reglime 3 gün var gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum bendede çok silik çıktı yarın tekrar yapıcam

Eklentiler

• IMG-20230531-WA0002.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 245
Merhaba, ben geçen ay 14 ünde adet olduktan sonra yumurtlama zamanından 2, 3 gün snra yani bu ayın 4 ünde yumurtlama kanaması yaşadım ilk defa adetten azdı. Bu ayın 14 ünde yani 2 gün önce adet olmam lazımdı olmadım hala ve geceden beri kasık ağrısı yaşıyorum uyuyamadım şimdi de batmalar var. Sabah öğürerek gittim lavaboya. Ve bugün kan verdim 2 çıktı. 2 gün geckmeyle 2 çıktı yükselir mi ? Lütfen biri cevap versin. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Yarından sonraki gün tekrar kanbver yükselebilir

Hayırlısı olsun inşallah belirtilerin nelerdi acaba benimde bata 4 var
Öncelikle ilk defa yumurtlama günümde sancı, göğüs ucu ağrısı,şişkinlik ve sonrasında kanama gördüm. Gerçi şu an net olmasa da hamilelik. Neyse dün gece de döndüm durdum uyuyamadım bacaklarım sızladı, kasıklarım adet sancısı gibiydi şiddetliydi, sabaha kdr döndüm defalarca tuvalete gittim adet oldum diye ama bir şey gelmedi. Sabah 6 ,7 saatlerinde de midem kalktı kusmaya gittim sadece öğürdüm. Acıdandır diye yorumladım. Eşim direkt randevu aldı da gittim kan vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…