Lütfen hanimlar bilgisi olanlar yazsın ( gebelik testi bir cizginin silik çıkması)

Pazartesi günü kan sonucumu alip tekrar gebelik testi yaparim testler hala evde zaten sakladim duruyorlar bende daha yeni evliyim benimde eger nasip olursa ilk gebeligim olacak cocuk istiyordum bende inşallah saglikli kucağımiza aliriz hem sen hem ben
Inşallah saglikla gelsinler🤗 istersen testin resmini atarim silik ve belirgin olanini bilgin olur yani emin olursun sendede öyle çikarsa kesinlikle gebesindir

Inşallah saglikla gelsinler🤗 istersen testin resmini atarim silik ve belirgin olanini bilgin olur yani emin olursun sendede öyle çikarsa kesinlikle gebesindir
Resme gerek yok sağol benim 3 tane testimde cift cizgi çıktı ama bekliyorum kesin sonucu her zaman kan testi verir onun icin pazartesiyi bekleyeceğim inşallah ☺️

Kan vermistim cuma gunu ve dun sonucumu öğrendim GEBEYİM :) perşembe günü ilk kontrolüme gidicem inşallah ☺️
3A2F231D-340B-4B74-A7D9-40A6FE4BAADE.webp
3A2F231D-340B-4B74-A7D9-40A6FE4BAADE.webp

benimde bu şekilde çıktı sizinde böylemiydi acaba

Evet bende de ilk yaptığım test bu sekildeydi sabahsina yaptığım daha da belirgin çıktı hayirli olsun gebesin 1-2 gun sonra tekrar test yap yine ayni cikarsa kan ver
ben ilk gebeliğimdede böyle silik çıkmıştı ve kimyasal oldugunu öğrenmiştim hayırlısı olsun ama çokta umudum yok

Benimde bu şekilde çıktı. Reglime 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım. İnşallah pozitiftir
Eki Görüntüle 3296154
Bende böyle silik çıkmıştı bir kaç gun bekle ve bir tane daha erken gebelik testi yap ikinci cizginin daha da koyulasmasi gerekiyor eğer öyleyse hayirli olsun :) kan vermeyi de unutma kan her zaman kesin sonucu veririr

Back
X