ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.172
- 53
- Konu Sahibi ihlamurunkokusu
-
Ben bugüne kadar neredeyse hep artimed kullandım hiç böyle bir şeyle karsilasmadim, yarın kan vermeye gideceğim emin olmak içinCnm baska test ıle dene derim cnku artmed yalancı pozıtf verıyor
Hayalet gölge var başka marka erken test ile tekrarlayın bence, yine varsa kan verin hayırlısı olsunMerhaba, ilk idrarla artimed erken gebelik testi yaptım, supheli iliskiden 12. Gün bugün, testi yorumlar mısınız ben mi hayal ediyorum çizgiyi merak ediyorum. İlk 10 dk da sonuç çıktı ama süre geçtikçe koyulasiyor ?
Maalesef görünmüyorMerhaba, ilk idrarla artimed erken gebelik testi yaptım, supheli iliskiden 12. Gün bugün, testi yorumlar mısınız ben mi hayal ediyorum çizgiyi merak ediyorum. İlk 10 dk da sonuç çıktı ama süre geçtikçe koyulasiyor ?
Merhaba, 2 farklı testle bugün denedim pozitifArtimed kullanmayın bu marka yalancı pozitif çıkarıyor
Ayyy süperrr sağlıkla büyüsün dünyaya gelsin inşallahMerhaba, 2 farklı testle bugün denedim pozitifAllah isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederimAyyy süperrr sağlıkla büyüsün dünyaya gelsin inşallah
Merhaba adet günüm yarın test yaptım artimedle ama ilk idrarla yapmadım yorumlarmısınMerhaba, ilk idrarla artimed erken gebelik testi yaptım, supheli iliskiden 12. Gün bugün, testi yorumlar mısınız ben mi hayal ediyorum çizgiyi merak ediyorum. İlk 10 dk da sonuç çıktı ama süre geçtikçe koyulasiyor ?
Var gibi hayırlı olsunMerhaba adet günüm yarın test yaptım artimedle ama ilk idrarla yapmadım yorumlarmısın
Bende çizgiyi gördüm yarın kan verin benceMerhaba adet günüm yarın test yaptım artimedle ama ilk idrarla yapmadım yorumlarmısın
Ya çizgi görünüyor ama ben yalancı olmasından korkuyorum kan verince hevesleniyorum yarını bekleyim bakimBende çizgiyi gördüm yarın kan verin bence
Evet yarını bekleyin idrar testini ilk idrar ile yapın yada kan testi verin inşallah hamilesindirYa çizgi görünüyor ama ben yalancı olmasından korkuyorum kan verince hevesleniyorum yarını bekleyim bakim
İnşallah canım sağol haber vericeğimEvet yarını bekleyin idrar testini ilk idrar ile yapın yada kan testi verin inşallah hamilesindir
Hayirli haberlerle gelİnşallah canım sağol haber vericeğim
Adet oldum malesef demekki bu yalancı pozitif gösteriyormuşHayirli haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?