• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen herkes bakabilir mi çok önemli gebelik testi

Duygulumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
604
223
33
28
Arkadaşlar adete 3 gün kala test yaptım sabah 7 de uykulu uykulu tek çizgiydi uyudum hemen sonra saat 9 gibi kalktım baktım meraktan sanki silik gizgiyi gördüm şu damlatirsak geçermiş eğer kuruma çizgisi ise ama geçmedi adete 2 gün kala da yaptım tek çizgi olmuştu hemen yardımcı olur musunuz sonraki yaptığım test bozuk olabilir mi yada ilk attığım da silik de olsa varmı sizce adetim yarın olmam lazim

Eklentiler

• IMG20210722104352.webp
    IMG20210722104352.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 586
  • IMG20210723105123.webp
    IMG20210723105123.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 547
Arkadaşlar adete 3 gün kala test yaptım sabah 7 de uykulu uykulu tek çizgiydi uyudum hemen sonra saat 9 gibi kalktım baktım meraktan sanki silik gizgiyi gördüm şu damlatirsak geçermiş eğer kuruma çizgisi ise ama geçmedi adete 2 gün kala da yaptım tek çizgi olmuştu hemen yardımcı olur musunuz sonraki yaptığım test bozuk olabilir mi yada ilk attığım da silik de olsa varmı sizce adetim yarın olmam lazim
Buda su damlattiktam sonraki hali sanki hala duruyor ama zor görünüyor dünden beri uyku uyuyamiyorum 4 senedir bekliyorum 😭 ovulasyon testi kullanıp değerlendirdim bu ay ilk defa dünde tek çizgi görünce çok moralim bozuldu ama ikisi farklı marka test bakkaldan aldım tek çizgi olani ya

Eklentiler

• IMG20210723024058.webp
    IMG20210723024058.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 623
Buda su damlattiktam sonraki hali sanki hala duruyor ama zor görünüyor dünden beri uyku uyuyamiyorum 4 senedir bekliyorum 😭 ovulasyon testi kullanıp değerlendirdim bu ay ilk defa dünde tek çizgi görünce çok moralim bozuldu ama ikisi farklı marka test bakkaldan aldım tek çizgi olani ya
Birde kasıklarımda ağrı var ara ara akıntım var ve belim ağrıyor belirti dir diye de umutlandim ama bilemiyorum

Büğün yaptığın test pozitif cnm inşallah vardır 🤗bazı arkadaşlar daha iyi bilir yınede 🤗
O alttaki test ovulasyon canım onu da anlatayım catlamadan 5 gün sonra ovulasyon yaptım tek çizgi idi hani diyorlar ya ovulasyon testi eğer hamilelik varsa köyü çizgi çıkıyormuş adete yakin ama benimki tek çizgiydi catlamadan sonra ama adete 2 gün kala yaptığım belirginlesmisti ondanda şüphelendim tek cixgiyken geri neden siliklesti diye

Ben ovüsslyon testi ile öğrendim adete 1 gün kala resimdeki gibi t belirgindi. İnşallah hamilesindir♥️

Eklentiler

• DCDA68D7-03FD-48E6-B879-830534B9F500.webp
    DCDA68D7-03FD-48E6-B879-830534B9F500.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 239
Merhaba canım sonuç ne çıktı acaba inşallah pozitiftir🙏

Back
X