Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilenler bilir inişli çıkışı çalkantılı bi ilişkim vardı. bitti sürekli ayrıl barış yaptığımız ilişki bitti kesin olarak çünkü 15 gündür ayrıyız. zaten hiç adım atmaz hep ben adım atardım ben ayrıldım diye ama bu sefer o istemiyorum diye gitti '' barışsak nolcak ki yine ayrılcaz sonra yine üzülcez'' dedi. dayanamıyorum sürekli arayıp bağırıp hırsımı atıyorum mesaj yazıyorum kin kusuyorum mesaj atma diyo bilmem ne ya ben niye böyle oldum eyvallahım yok kimseye denir ya öyleydim 2 yıllık ilşkimi anında bitirmiştim ben bunda niye böyle oldum neler dedik birbirimize.ben böyle biri değildim ne oldu bana
o çook iyi çocuk da canavarlaştı şimdi de ben özümde böyleydim sen yanlış tanımışsın ilişki mesaj bana göre değil falan dedi
karışık oldu farkındayım ama toparlayamıyorum kusura bakmayın
ilk defa yasıyorum kimse umrumda olmazdı böyle yapan kızları kınardım hepAnlattigindanv anladgm o adamdan sna sewgli olmazzz dengesiz bir keree..
Sendee hiiccc uzulmw. Kimse wazgecilmez degildr
Hatayı mesaj atıp, kin kusma şeysileriyle yapmışsın.. Susup köşene çekileceksin.. Bittiyse bitti diyeceksin. Her ilişkimde yaşadım bu durumu ama olayı çözdüğümde uzun süre rahat ettim. Her yaşadığım ayrılıkta bu kez kesin bitti falan dedim.. Kabullendim ve köşeme çekildim.. Ben böyle yapınca hr zaman karşı taraftaki geldi ayağıma.. Hiç mesaj atıp hastalıklı hareketler sergilememeliymişsin..
İsteği neymiş öyleyse ?
Peki sorunlarınız neden oluyor genelde ?
Huhucum bittiyse bitti, daha niye olayı deşip mesaj atıyosun ki
Bence biraz susmayı dene, değişmeyi dene.![]()
bilenler bilir inişli çıkışı çalkantılı bi ilişkim vardı. bitti sürekli ayrıl barış yaptığımız ilişki bitti kesin olarak çünkü 15 gündür ayrıyız. zaten hiç adım atmaz hep ben adım atardım ben ayrıldım diye ama bu sefer o istemiyorum diye gitti '' barışsak nolcak ki yine ayrılcaz sonra yine üzülcez'' dedi. dayanamıyorum sürekli arayıp bağırıp hırsımı atıyorum mesaj yazıyorum kin kusuyorum mesaj atma diyo bilmem ne ya ben niye böyle oldum eyvallahım yok kimseye denir ya öyleydim 2 yıllık ilşkimi anında bitirmiştim ben bunda niye böyle oldum neler dedik birbirimize.ben böyle biri değildim ne oldu bana
o çook iyi çocuk da canavarlaştı şimdi de ben özümde böyleydim sen yanlış tanımışsın ilişki mesaj bana göre değil falan dedi
naıl unutabilirim![]()
Ben bazı şeyleri unutmak için kitap okuyorum mesela, kendime meşgale buluyorum, temizlik yapıyorum aklına ne gelirse
İnan etkili oluyor kafanın bişeyle meşgul olması.
az önce aradı eda diye biri var kafaya koydum cıkıcam onunla biliyosun eda ismine zaafım var(4yıllık sevgilisinin adı eda) belki adın eda olsa ayrılmazdık dedi kapadım yüzüne ben bu adamı nasıl hatırlayabilirim ki artık yazıklar olsun.
ahh canım benim bu sefer bu son olsun madem ayrılığı tercih ettin bir daha msj atma , arama ,kin kusma lütfen.. bak çocuk bir konuda haklı ki sen bu ayrılık işini çok abarttın ve onu da bıktırdın.. her fırsatta ayrılalım demekle olmaz ki.. artık bu ilişkiden hayır gelir mi?? sanmıyorum!!! kendini oyalayacak şeyler bul arkadaşlar önerilerde bulunmuş kitap oku , burada takıl bişeylerle muhakkak oyalan.. sakın yalnız kalma kız arkadaşlarınla planlar yapın çıkıp gezin.. yalnız kaldıkça şeytan dürtüyor sen uyma şeytana.. bırak bittiyse bitmiştir bu defter kapansın artık.. ikiniz içinde en hayırlısı bu gerçekten![]()
tutamadım kendimi sanki tartıştıkca çözülecek sandım
bitsin tamam da çok çirkinleştive ben bunu ondan beklemezdim şok oldum
sen bana ağır konuştun canımı yaktın sıra bende dedi sevse yapar mıydı sanmıyorum hem zaten sevse gider miydi
Hepimiz öyle sanıyoruz ama öyle değil canım.. Sessizliğini korumaya çalış her zaman. Kendini yerine koysana onun, sevsen bile birisi öyle üzerine geldiğinde soğuyup uzaklaştırmak istemiyor musun?
canım sen onu seviyorsun.. diyorsun ki aradım ağzıma geleni saydım , kin kustum.. demekki seviyor olsan bile kendine engel olamıyorsun.. o da artık bu işten sıkılmış ki sana öyle cümleler kurdu.. bu sevmediğini göstermez bence sen onu üzdüğün için o da kendince seni üzmenin çarelerini arıyor..