Lütfen içimi rahatlatacak birseyler yazın :(

Yapmaz İnşaAllah daha dogrusu benim olduğum ortamda yapmaz... kendisi de kötü oldu ama o kadar ben ona karsi bi hata yapsam barisana kadar yakasını bırakmazdim o hala tepkisiz boyle olması iyice sinirlerimi bozuyor

Sen ne yaparsan yap bu devam edecek ve tabi ki senin olduğun ortamda olacak adam gece kalkip internet cafeye mi gitsin? Bu konuyu ya tamamen kapat ya da en azından bir kez karşına al konuş. O eşin neticede yabancı biri değil ki. Söz hakki tanıyabilirsin.

Devam edecegini ben de biliyorum ne yaparsam yapayım koskoca adama nasıl engel olabilirim ki. Tabiki söz hakki tanirim ama insan bi huzursuz olur bi sucluluk hisseder o bile yok benim neler hissettigimi tahmin bile etmeden hicbisey olmamis gibi devam ediyor..

Evet seni neyin rahatsiz ettigini ben cok iyi anliyorum. Ama esini de anliyorum. Bence abartma. Biraz trip at gonlunu alsin barisin. Bu konuda ustune gittikce ters teper. Hic gerek yok. Benim gozlemim bu is erkeklerde biraz aliskanlik biraz rahatlama stres atma. Bizim dizi izlerken cekirdek citlememiz gibi bisi. Seni sevmedigi arzulamadigi anlamina gelmiyor.

Gönlümu almaya çalışsa belki bu kadar uzulmezdim bi aciklama yapsa ama yokk. Boyle yaptikca iyice bileniyorum sinirleniyorm

Sen esini daha iyi tanırsın, belki kendince o da utanmistir suclu hissediyordur ama altta kalmamak icin yapiyordur. Belki de amma abartti diyordur gulup gecilecek bisey olarak görüyordur..

Yapmaz İnşaAllah daha dogrusu benim olduğum ortamda yapmaz... kendisi de kötü oldu ama o kadar ben ona karsi bi hata yapsam barisana kadar yakasını bırakmazdim o hala tepkisiz boyle olması iyice sinirlerimi bozuyor
sucunu bildigi icin tepkisiz kalmistir benimkide hiiicc takmamisti ben kendimi paralamistim resmen ama malesef.demekki hamurlari boyle anacim.sen mesafeni koy tiksindigini belirt gerekirse konus ve bisure devam et.hic bisey olmamis gbi yaparsan da olmaz iyice abartabilir.

Bak o kadar seviyeli yorum yazmaya çalıştım ama son nokta öküz bunlar bacım yapcak bişi yok bi daha seni uyutmaya çalışırsa gözünü dört aç :) kahve ictim walla bu gece hiccc uyku tutmaz beni de. Iyice gicik olsun.

Haklisin. %90 ı böyle maalesef tepkimi koydum kendi de esekten düşmüşe döndü ama gururuna yedirip gelemiyor yanima

Bu halimle güldürdün sagol :) bundan sonra daha dikkatli olurum ama yapacak olan her sekilde yapar Allah ıslah etsin demekten baska bisey gelmiyor elimden

demek eşiniz mastürbasyon yapmış. allah allah nerden çıkmış ki bu. yahu normal birşey arkadaşım. yapar. her erkek yapar. kadında yapar. sende yap rahatla... aabrtmayın bu kadar. donuna kadar ıslanmışsın ya hasta olursan. ya bebeğe zarar gelirse hastalığından. sırf bu yüzden değermiydi riske girmeye...

Bence konuşman lazım eşinle.neden böyle bişey yaptığını sor.her kadın böyle bir şeye kırılır bence hele ki hamilelikte.sana ve bebeğe zarar gelmesin diye ilişki istemiyor olabilir.bazı erkeklerde bu psikoloji oluyor. Sebebini açıklasın.konuşunca çözülebilir sorun. Ne istediğini sorun.

Benim demek istedigimi cok yanlis anlamissin.. benim asıl kırıldığım nokta beni dusundugunu zannederken kendisini dusunmus hem ben evdeyken yapmasi cok mu normal ben zaten esim asla yapmaz demedim ama benim oldugum ortamda yapmasi hic dogru degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…