lütfen içimi rahatlatın :(

mwomen

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
13
0
16
Bursa
merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim 19 haftalık hamileyken bebeğimin kafasında 5 mm lik bir kist olduğunu söyledi doktorum çok korkuyorum hala varsa diye haftalardır randevuma gitmiyorum . doktor 6. ayda düşer dedi fakat içim rahat etmiyor böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa Allah rızası için içimi rahatlatın yardımcı olun bana :'( moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum fakat içim içimi yiyor

canım konuyla ilgili fıkrım yok ama gecmıs olsun ıns doktorun dedıgı gıbıdır fakat sen kontrolletıne duzenlı gıt

cnm merak etme bir arkadasinda vardi sonraki kontrole kadar gecmis. onada doktor gecer demisti zaten. kendi kendi yiyip bitiricene git doktora gecmistir Allahin izniyle

Canım hiç merak etme ama gitmeyipte kontrollerini bırakma kontrollerine kesinlikle git ama merak etme gider o çnkü bnm arkadaşımda da vardı doğuma kadar bişey kalmamıştı dert sıkıntı yapma bebeğinide üzme canım

dualara sığın canım ,doktorun geçer dediyse geçer olumlu düşün olumlu olsun.

10 kasım tarihinde erkek arkadasımla birşeyler yaşadık ama tam bir ilişki değildi sadece eline meni bulaşmıştı bu şekilde benim cinsel organıma değdirdi fakat elini silmişti değdirmeden önce..daha sonra 26 aralıkta adet gördüm fakat kuruntu yapıp test yaptım 2kez negatifti.doktorada gittim ultrason ile baktı kafama taka taka bazı belirtileri yaşadım sanırım yine dayanamadıp test yaptım arkasından tekrar doktora gittim ultrason ile bakıldı birşey olmadıgı söylendi.Ve dün tekrar eczaneden bir test alıp yaptım negatifti . Ama benim sorunum bazı belirtileri yasamam karnımın alt kısmında bir şişlik var budaha çok sağ ve sol tarafta. göğüslerimde ağrıda var.sık idrar isteğii. Hamilemiyim sizce 5 test ve 2 ultrason sonrasında da ? karnımın altı niye şişiyor? buaralar kilo vermiş olabilirim acaba kemiklerim mi çıktı bu şişlik bu yuzdenmii
yardımcı olun lütfen

sevgili hamiş arkadaşım. senin simdi en guzel gunlerin. bu gunlerin keyfini cikar bebeginle. arkadasimin bebeginde tam 3 tane kist vardi. doktorlar gecer dedi ki öyle de oldu. simdi 4 yasina. allah nazardan saklasin super zeki. hicbir özrü ya da hastaligi da yok. icini ferah tutmaya calis canim. bebegini de iceride uzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…