lutfen iki dk. ayirirmisiniz

etoezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
40
15
3
34
Lütfen yardım arkadaşlar merak ediyorum bugün asilamamin 3 günü asılma yaptirip hamile kalan bayanların belirtilerini merak ediyorum sizler neler yaşadınız eşimle çok istiyoruz allah izin verirse çok uzun bir zaman oldu bekliyoruz melegimi kasiklarimda ağrı var bacagim kiramp girio aa daha belirti için erken değilmi şimdiden çok tsk ederim yaşadığınız şeyleri merak ediorum

asilama yaptırmadım ancak zaten 3 gün olmuş sadece dollenme bile oluşmamıştır kesinlikle o ağrı aşılama agrisidir

14gun kan testi dokt ayın yedisi olup beklemek zor bende merak ediorum dokt normal gebelik nasıl okulda sende öğle belirti yaşarsın dedi ama benim bole kaşık bolgemde ağrı var ve hiç geçmedi yarin dördüncü günüm olucak allah yardimcim olsun insalalh tutar çünkü bidaha yaptirmam herhalde

anlıyorum seni ama dediğim gibi şu an belirtiler o belirtiler değil işte bende duyduğum kadar ve bildiğim kadar diyorum o aşılama sırasında yumurtlama doneminde olmuştur muhtemelen zaten o ağrı oluyor normal yumurtlama zamanında da o yüzden beklemelisin tatlim

anlıyorum seni ama dediğim gibi şu an belirtiler o belirtiler değil işte bende duyduğum kadar ve bildiğim kadar diyorum o aşılama sırasında yumurtlama doneminde olmuştur muhtemelen zaten o ağrı oluyor normal yumurtlama zamanında da o yüzden beklemelisin tatlim
Çok tesekkuler insallainsallah gusel haberlrr veririm sağolun yinede

Back
X