• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen iş için yardım istiyorum

Şimdi yorumlar yağar su katalog işi yapıyorum falan die. Sana kendi yaptığım işi soyliyim evde ceyizlik süslü patiklerden yapıp satıyorum. Amigurumi yapıp satıyorum. Ugrasamam deme bence gerçekten güzel parası var siparis oldukça. He katalog işi de yapıyorum ama o keyfi ekibim falan yok. İstersen yaptiklarim oyuncak ve patikten bitane atabilirim belki heveslenir başlarsınız.

Yetenekleriniz nedir ne değildir yaşınız mezuniyetiniz çoluk çocuk durumu bunları bilirsek sanırım daha iyi öneriler gelebilir.

Ev yemekleri yada pasta börek yapıp bi lokanta pastane gibi bir yerle anlaşabilirsiniz

Komsum yaprak sarması yapıyor su böreği yapıyor lokantaya veriyor

Gayet güzel bence

Yemek yapamam öyle üç küçük cocugum var benim paketleme işlerine ihtiyacım var .bı ay sonra üniversite kayıt ücretini odeyecem eşim okumamı istemiyor ödemez benim kendi ayaklarımın üstünde durmak için üniversitesiteyi bitirmem lazım bunun içinde evde az bir miktarda olsa para kazanmam lazim

Yemek yapamam öyle üç küçük cocugum var benim paketleme işlerine ihtiyacım var .bı ay sonra üniversite kayıt ücretini odeyecem eşim okumamı istemiyor ödemez benim kendi ayaklarımın üstünde durmak için üniversitesiteyi bitirmem lazım bunun içinde evde az bir miktarda olsa para kazanmam lazim
Üniversite ikinci öğretim veya sene uzaması söz konusu değilse yani normalse kayıt ücreti almıyor ki? AÖF falan mı?

El becerim yok diyorsunuz, yemek yapamam diyorsunuz, harçların yatırılmasına da pek zaman kalmadı, bilemedim. Kısa vadede zor.

Back
X