• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen izleyin

pperfinya

Berfin kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
403
86
318
ARKADAŞLAR profilimin not bölümüne videonun linkini ekleyebildim

isteyene tarif edeyim googleye girip embriyonun gelişimi video yazarsanız fenrehberi.com die bi site çıkıyor link üzerinden izleyebilirsiniz link profilimde var yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar embriyonun gelişimi videosunun linkini profilimin not bölümüne ekleyebildim

yinede nerden bulabilirsiniz tarif ediyim googleye embriyonun gelişimi yazın fenrehberi die bi link çıkıcak bulamayanlar için profilimde var

Son düzenleme:
ben yarısını izledim çok güzel
sadece bebeğin gelişimi olanı daha önce izlemiştim bu uzun bayağı güzel anlatıyor
işim vardı bitiremedim yarın devam edecem :)))
tşkrler fıstık

canım galiba şu gönderdiğimiz msjlarla ilgili benim linki kopyalayamam çünkü 100 üstü msj göndermem lazımmış ama teşekkür ederim

çok güzel ya inş. bizlerde böyle güzel sonları yaşarız kucağımıza alırız..
ben çok sabırsızlanıyorum şimdiden :)))ne zman gelecek ya

bende yumurtanın rahme düşüş ve

ilk gelişim evrelerinin olduğu başlangıç kısmı izledim, çok güzel bir çalışma

yolun çoğunu biz teknoloji sayesinde aldık, tek umudumuz artık tutunmaları

süper bir şey...sonuna kadar izledim...RABBıM inşalllaaaaahhh bizlerede böyle kolay bir doğum nasip eder..........ama ilk başta hamile kalmayı tabiki.......kıslar izlerken bile gözyaşlarıma engel olamadım....RABBıM anneliği herkeze tattırır inşalllaaaahhhh......

sağol cnm ya gerçekten gerçekten harikaydı..yer yer şaşırdım imrendim üzüldüm ve sonunda doğumu izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım ve dua ettim...ne olur rabbim bize de nasip et dedim..arkadaşlar nasıl güzel bir duygu bu nasıl harika olağınüstü..inş rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder..sağol arkadaşım müthişti...

dün bu belgeseli eşimede izlettim allah allah CADIARZU allah allah CADIARZU diye diye bi hal oldu :)))))

Back
X