Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARKADAŞLAR profilimin not bölümüne videonun linkini ekleyebildim
isteyene tarif edeyim googleye girip embriyonun gelişimi video yazarsanız fenrehberi.com die bi site çıkıyor link üzerinden izleyebilirsiniz link profilimde var yorumlarınızı bekliyorum
ben yarısını izledim çok güzel
sadece bebeğin gelişimi olanı daha önce izlemiştim bu uzun bayağı güzel anlatıyor
işim vardı bitiremedim yarın devam edecem :)))
tşkrler fıstık
süper bir şey...sonuna kadar izledim...RABBıM inşalllaaaaahhh bizlerede böyle kolay bir doğum nasip eder..........ama ilk başta hamile kalmayı tabiki.......kıslar izlerken bile gözyaşlarıma engel olamadım....RABBıM anneliği herkeze tattırır inşalllaaaahhhh......
sağol cnm ya gerçekten gerçekten harikaydı..yer yer şaşırdım imrendim üzüldüm ve sonunda doğumu izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım ve dua ettim...ne olur rabbim bize de nasip et dedim..arkadaşlar nasıl güzel bir duygu bu nasıl harika olağınüstü..inş rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder..sağol arkadaşım müthişti...