• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen kırıcı olmadan yorum yapın fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlattığımda sadece benimle birlikte ağladı. evet çok sinirlendi ama bana değil bunu yapana. böyle bişeyi şimdiye kadar birine anlatmayı düşünmemiştim bile çünkü söylediğin gibi inanmazlar duygusu. inanılacak gibi de değil zaten :KK43: söylediğimden beri bana hep destek oldu ben bir kaç defa konuyu açar gibi oldum ama hep kapattı unuttuk biz bunu iyi ki anlatmışım iyi ki o var hayatımda :)

Kelimeyi söylemek istemiyorum ama biri size rızanız dışında sahip olduysa bu cezasız kalmamalı. Dile getirmek kolay değildir elbet ama bir kadın böyle bir konuda susmamalı. O şerefsiz hayatına hiç bir şey yokmuş gibi devam edip belki başka kızlara da aynı şeyi yapıyordur.

Çok geçmiş olsun umarım bu olayı daha fazla gizleyip şerefsizin ekmeğine yağ sürmezsiniz.

Ben de 21 yaşındayım ve istemeden başından kötü bir olay geçmesine yaşıtın olarak daha çok üzüldüm.Ama sana ne mutlu ki seni anlayan, olgun biriyle karşılaştırmış Allah seni.Umarım sevgilin ilerleyen zamanlarda da bu olgunluğunu korur.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Sen de üzülüp sıkılma artık başın dik olsun.

Bence ıkı yıl once ıkı yıl sonra ne farkeder keyfınden olan bişe dııl kı soylemeden de evlenebılırdın. Keyfınden bakıre olmayan ınsanöar bılıorum evlenmeden once gdıp zarlarını dıktırıp oyle evlenen kocasını kandıran Kesınlıkle kendını kotu hıssetme sevgılın ne kadar sanslıymıs kı sen bu zor durumunu ona acıp anlatabılmıssın ,sende ne sanslısınkı senın halından anlayıp senı hala sevdgnı soyleyebılmş.pozıtıf dusun :)

Oncelikle sunu soyleyeyim, gunahi sen ona karsi degil, allaha karsi isledin. Gunahini hic kimseye anlatmak zorunda degilsin, allaha tovbeni edersin. Hele yine sana ayrinti sormasi hic hos degil. Neyse tamam olmus bitmis ama artik daha bi icik cicik sorarsa, ya bu boyle mi olmustu, sunu aklim almiyor bidaha anlatsana falan herhangi birsey soylerse bu konu hakkinda, konusma. Kapansin gitsin unutulacaktir.

Günah mı işlemiş?

Anlattigina gore evlilik bahsi gecmiyor aranizda...seni sevoyor olabiljr ama birde farkli dusun...iki sene zaten gecmis adam birde bunjn ustune bakire olmadigini ogreniyor...sana tek diyecegim kendini kullandirma acik kapiyi hicbir erkek kapatmaz akilli ol

Belki maddi anlamda evliliğe hazır olmadığı için teklif etmemiştir erkek arkadaşı.Ben de 3 yıl sonra evlilik teklifi aldım. Bu işi "ay şu kadar zamanda teklif etmedi kesin niyeti kötü" diye belli kalıplara bağlamak bence çok yanlış.

olgunlukla karsılamış zaten bence üzmeyin kendinizi.
Daha önce anlatmalıydım demişsiniz hemen her çıktığınız erkeğe anlatmak zorunda değilsiniz.hatta bu erkek arkadaşınızada anlatmayabilirdiniz.nezaman iş ciddiye biner ve sözlenmeye karar verirsiniz ozaman anlatabilirdiniz.

ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.

Konuya yorum yapmicam ama bu cumleye yorum yapmak isterim. KKimse icin canini verme , askindan oldugu adamdan 10 yil sonra 2 cocukla bosananlar var. Kimin ne olacagi belli olmuyor hayatta, kendinden baska kimseye bu kadar deger verme. Kendinden eminsin evet canini verirsin ama adamin agzindan ciksa bile ben canimi veririm dese bile sen yine de kimseye canini vermeye hazir olma.

Ben sevgilinin bu konuyla ilgili sana neler sordugunu merak ettim bi sakıncası yoksa?

berlinberlin dedi:
Oncelikle sunu soyleyeyim, gunahi sen ona karsi degil, allaha karsi isledin. Gunahini hic kimseye anlatmak zorunda degilsin, allaha tovbeni edersin. Hele yine sana ayrinti sormasi hic hos degil. Neyse tamam olmus bitmis ama artik daha bi icik cicik sorarsa, ya bu boyle mi olmustu, sunu aklim almiyor bidaha anlatsana falan herhangi birsey soylerse bu konu hakkinda, konusma. Kapansin gitsin unutulacaktir.
Günah mı işlemiş?
Bu arkadaş ya konuyu anlamamis ya da orijinal bi dine mensup

Son düzenleme:
Dürüstlüğün takdire şayan
Ayrıca o da bakir değilmiş o hâlde mesele yok
Size tavsiyem dik durun ! Utanılacak bir şey yapmadınız hiç aklınızdan çıkarmayın o da bakir değil
ve en önemlisi ne olursa olsun, kesinlikle evlenmeden onunla birlikte olmayın !
Siz duygusal yaklaşıp böyle bir gaflette bulunursanız "ay nasılsa ona her şeyi anlattım, o da anlayışla karşıladı , beni çok seviyor, ruhum gibi bedenimi de onunla paylaşabilirim bla bla bla" derseniz işte o zaman sevdiceğiniz dünyanın en anlayışlı en kibar insanı da olsa hakkınızda "demek ki herkesle yapıyomuş lan" diye düşünür
Net !

Canim sen niye utanasin ki tek sorun zarsa ve seni onun için seviyorsa hic sevmesin.. Kaldi ki sen doğru olani yapmissin. Kendi istegi ile yüzlerce adamla yatip diktirenler var...bakireyim diye geziyorlar artik kimi kandiriyorsa.. Sen doğru olani yapmisin hakkinizda hayirlisi

biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin . lütfen kırıcı yorum yapmayın çok kafam karışık . 21 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.
ben bakire değilim ama kendi isteğimle olmadı. bunlara çok fazla girmek istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum hatırladıkça hala. bir kaç gün önce sevgilime bunu söyledim tabi isteğimle olmadığını ve neler yaşadığımı. sevgilimden başka da hiç kimse bilmiyor zaten olanları ve bakire olmadığımı. bana çok anlayışlı davrandı anlattığım her şeyi dinledi kafasındakileri sordu bende cevap verdim. bana ben seni seviyorum bu değişmeyecek ve biz evlencez ilişkmizde hiç bişey değişmedi . gözümde de kalbimde de aynısın hala dedi. ama ben utanıyorum onun yüzüne bakarken şu an ve ayrılmak da istedim ama beni vazgeçirdi. şimdiye kadar anlatmalıydım biliyorum iki yıl olmuş diyeceksini ama yaşadıklarım çok kolay şeyler değil ilk başlarda o kadar değerli olmadığı için anlatamadım sonraları da kaybetmeye korktum... şu an hiç bişey olmamış gibi devam ediyor o ama ben korkuyorum ilerde sorun çıkar mı diye . böyle bi ilişki devam eder mi lütfen kırıcı olmadan yorum yapın

tecavüz tarzı bişey yaşadınsa ve anlayışla karşılamışsa karakterli biriymiş..
ama bundan dolayı da seni terkedecekse, bi teme de sen vur kıçına...

Merak etme bi halt olmaz.
O da bakire değil sonuçta eşit durumdasınız ayıplancak bi sorun da yok. İstemeyerek bi şey yaşadıysan zorla olduysa oturup bunu sorun edeceğine polise gidip tecavüze uğradım diyebilirdin.
Şimdi kıvırmalara gerek yok anladınmı kardeşim, istemişsin olmuş sonra pişman olmuşsun belli ki... salla gitsin.
Sonra zaten zırt pırt yapcağın için ha onunla ilk olmuş olmamış. Dert emiceksin bile.

Back
X