Lütfen kızlar acil bakın

Cicegim34_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
346
123
33
27
Kızlar reglime bir gün var test yaptım ama negatif çıktı adet belirtisi de hissetmiyorum hiç, acaba negatif çıkıp sonra pozitife dönen oldu mu ??

Kızlar reglime bir gün var test yaptım ama negatif çıktı adet belirtisi de hissetmiyorum hiç, acaba negatif çıkıp sonra pozitife dönen oldu mu ??
Bazen belirti olmadan ben de adet olurum. Düzenli mi adetiniz ? Belki geç yumurtlama olmuştur bu ay eğer öyle olduysa geç belli olur ikinci ihtimal geç yumurtlama adeti de ileri atar.

Geçen sene temmuzda kürtaj olmuştum, o yüzden yaklaşık 3 4 aydır deneme sürecindeyiz. Hala tutmadı, normalde düzenliydi kürtaj sonrası bozuldu düzeni adetime 1 2 gün kala erken olurdum o yüzden biraz şüphelendim :(

Geçen sene temmuzda kürtaj olmuştum, o yüzden yaklaşık 3 4 aydır deneme sürecindeyiz. Hala tutmadı, normalde düzenliydi kürtaj sonrası bozuldu düzeni adetime 1 2 gün kala erken olurdum o yüzden biraz şüphelendim :KK43:
Ben de haziranda kürtaj oldum belirtileriniz o yüzden olmayabilir. Benim de kürtaj sonrası belirtilerim gitti. Muhteşem bir düzenim vardı kürtaj sonrası 27-34 arası gidip geliyor.

Normalde adetime 2 3 gün kala karın ağrım başlardı ve erken olurdum bu sefer ağrımda yok yani arada kasık ağrısı oluyo ama adet ağrısı gihi değil bel ağrısıda var böyle hamileyken olduğum gibi sanki ama yarın adet günüm hala olmadım test yapınca negatif çıktı üzüldüm :(

Normalde adetime 2 3 gün kala karın ağrım başlardı ve erken olurdum bu sefer ağrımda yok yani arada kasık ağrısı oluyo ama adet ağrısı gihi değil bel ağrısıda var böyle hamileyken olduğum gibi sanki ama yarın adet günüm hala olmadım test yapınca negatif çıktı üzüldüm :KK43:
Seninle aynı durumdayım normalde iki gün önceden olurum bugün tam regl gunum ama ne gelen ne giden var testte negatif

Back
X