Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazen belirti olmadan ben de adet olurum. Düzenli mi adetiniz ? Belki geç yumurtlama olmuştur bu ay eğer öyle olduysa geç belli olur ikinci ihtimal geç yumurtlama adeti de ileri atar.
Geçen sene temmuzda kürtaj olmuştum, o yüzden yaklaşık 3 4 aydır deneme sürecindeyiz. Hala tutmadı, normalde düzenliydi kürtaj sonrası bozuldu düzeni adetime 1 2 gün kala erken olurdum o yüzden biraz şüphelendim
Geçen sene temmuzda kürtaj olmuştum, o yüzden yaklaşık 3 4 aydır deneme sürecindeyiz. Hala tutmadı, normalde düzenliydi kürtaj sonrası bozuldu düzeni adetime 1 2 gün kala erken olurdum o yüzden biraz şüphelendim
Ben de haziranda kürtaj oldum belirtileriniz o yüzden olmayabilir. Benim de kürtaj sonrası belirtilerim gitti. Muhteşem bir düzenim vardı kürtaj sonrası 27-34 arası gidip geliyor.
Normalde adetime 2 3 gün kala karın ağrım başlardı ve erken olurdum bu sefer ağrımda yok yani arada kasık ağrısı oluyo ama adet ağrısı gihi değil bel ağrısıda var böyle hamileyken olduğum gibi sanki ama yarın adet günüm hala olmadım test yapınca negatif çıktı üzüldüm
Normalde adetime 2 3 gün kala karın ağrım başlardı ve erken olurdum bu sefer ağrımda yok yani arada kasık ağrısı oluyo ama adet ağrısı gihi değil bel ağrısıda var böyle hamileyken olduğum gibi sanki ama yarın adet günüm hala olmadım test yapınca negatif çıktı üzüldüm